enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2852
EURO
34,6790
ALTIN
2.403,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Aydın, adaylığa sıcak bakıyor

Aydın, adaylığa sıcak bakıyor
10.01.2017
103
A+
A-

Güzelcespor Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın, Şubat ayının son haftasında yapılacak olan olağan kongre öncesi sessizliğini Haber Ekspres Spor Servisine bozdu. Aydın, şartların oluşması halinde aday olmak istediğini, bu kararını da yönetim kurulu ile görüştükten sonra net bir şekilde vereceğini söyledi.

Destek görmesi halinde bir dönem daha görev almak istediğini ifade eden Aydın “Eğer bize destek oluşursa devam etmek isteriz. Çok yalnız kaldığınız zaman zor oluyor. Yalnız kaldığın zaman da bu işin zorlukları var. Bu işin yöneticiliğini de yaptım ama başkan olmak daha zor. Herkes, her şeyi başkanın yapmasını bekliyor. Malzemeci de oluyorsun, yerine göre hoca da, yönetici de oluyorsun. Birlikte hareket edilirse, yönetici yöneticiliğini, başkan da başkanlığını yaptığında yani birliktelik olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum. Amaç da bu birlik ve beraberliği sağlamak. Yani kongrede öyle bir ortam oluşturulursa tekrar bir dönem daha devam etmek isterim.” ifadesini kullandı

“25 YILLIK BİR BİRİKİM VAR ORTADA”

Güzelcespor’un üzerinde 25 yıllık bir emek olduğunu, bugünlere kadar kolay gelmediğini dile getiren Aydın “Öncelikli amaç zaten 25 yıldan beri süre gelen bu yapıyı sürdürebilmektir. 25 yıllık bir birikim var ortada. Buna da sahip çıkmak lazım. Ama hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Biz de görev süremiz içinde 2 yılda bu noktaya kadar geldik. Mevut stadımızı belli bir zaman içinde oturtmamız lazım ki bizden sonra gelecek olan yönetimler kimseye muhtaç olmadan bu kulübü yönetebilsinler. En büyük hedefimiz o.” şeklinde konuştu.

“SAĞDUYU İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ”

Sporda şiddetin ve istenmeyen olayların sağduyuyla çözülebileceğini, bu konuda yöneticiler olarak da üzerlerine düşen sorumlulukların farkında olduklarını dile getiren Aydın şöyle dedi “Her şeyden önce biz yöneticiler medeni bir çerçeve içinde hareket etmeliyiz. Sağduyulu olmak için yönetici olmaya da gerek yok. İnsan olmak yeterli. Kimseye bizim yönlendirme gibi bir lüksümüz yok. Biz de  herkes gibi hata yapabiliriz ama önemli olan hatayı düzeltmeye çalışmak.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.