enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,8818
ALTIN
2.432,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

B.Çekmece’de Neden Ses Yok ?

B.Çekmece’de Neden Ses Yok ?
25.08.2015
104
A+
A-
SEYFETTİN  SELİM BIRAKTI MI?
B.Çekmece Belediyespor’a yeni sezon öncesi ilk şok kulüp başkanı Seyfettin Selim’den geldi.  Selim’in yeni sezon öncesi göreve devam edip etmeyeceği konusunda net bir açıklama yapmaması soru işaretlerinin daha da artmasına neden oluyor. Yönetimin de bu süreçte bekleyiş içine girmesi nedeniyle ne iç ne de dış transfer konusunda adım atılamıyor. Teknik direktör konusu ise tam bir muamma. Silivri’den sonra Çatalca’nın da 3.Lige çıkmasıyla birlikte sessizliğe bürünen bordo mavi beyazlıların bu sessizliği taraftarları da korkutuyor. Son olarak Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde yeniden ağa seçilerek Türkiye’nin gündemine oturan Seyfettin Selim’in göreve devam etmeyeceği yönünde çıkan dedikoduların artması ise B.Çekmece Belediye camiasındaki endişeyi bir kat daha arttırmış durumda.  Ancak şu ana kadar Selim’in ağzından ‘tamam’ ya da ‘devam’ yönünde de bir açıklama gelmiş değil.
DR. HASAN AKGÜN GÖREVE
Peki bu belirsizlikte görev kime düşüyor?  Taraftarlar B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den bu belirsizliğe bir nokta koymasını istiyor. Gazetemizi arayarak B.Çekmece Belediyespor hakkında bilgi almak isteyen taraftarların Dr. Akgün’den bu sessizliğe son vermesini istediği bildirildi. Tepecik’in 2.Ligde, Silivri ve Çatalca’nın da 3.Ligde yer aldığı bir coğrafyada hala amatör liglerde mücadele etmelerini kabul edemediklerini belirten taraftarlar kulüplerinden hala bir ses çıkmamasını endişe ile karşıladıklarını belirtiyorlar.
DR. AKGÜN GİZLİ BİR ÇALIŞMA İÇİNDE Mİ?
Öte yandan B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de uzun süren sessizliğini bozmak için önümüzdeki günlerde düğmeye basarak B.Çekmece Belediyespor’un durumuna el atacağı elimize ulaşan duyumlar arasında. Dr. Akgün’ün öncelikle kulüp başkanı Seyfettin Selim’le bir görüşme yaparak göreve devam edip etmeyeceğini öğreneceği, Selim’in göreve  devam  etmeyi düşünmemesi halinde B Planını devreye sokacağı kaydedildi. Dr. Akgün’ün Selim’in bırakma ihtimaline karşın B Planını hazırladığı, kısa bir süre içerisinde de bu planını devreye sokabileceği elimize ulaşan duyumlar arasında. Bu çerçevede Dr. Akgün’ün kulüple ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği, teknik direktör Tuncay Soyak’ın durumundan gidecek ve kalacak oyuncuların durumuna  kadar bütün gelişmeleri yakından takip ettiği, konuyla ilgili olarak da perde arkasında kalmayı yeğlediği belirtildi.

Haber: İskender KORDU
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.