enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞARININ MARKA İSMİ ÇATALCA

BAŞARININ MARKA İSMİ ÇATALCA
01.05.2023
81
A+
A-

Çatalca’da Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte marka projelerin açılışları, değerli etkinlikler ve yurt içi – yurt dışı sportif başarıların müjdesi gelmesi bölgemizde Çatalca’nın adeta başarının marka ismi olmasını sağladı. Bu seferki sportif başarı müjdesi tüm Çatalca halkında ve bölgede büyük bir sevinç yaşattı.

Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği ve an itibariyle yirmi beşe yakın farklı branşta ve beş bine yakın sporcuya hizmet eden Çatalca Belediyespor kulübünden şampiyonluk müjdesi geldi. Antalya’da organize edilen ‘’Master Euro Lig Bellis Cup 2023’’ turnuvasında Fenerbahçe ve kadrosunda Galatasaray ve Beşiktaş’lı eski futbolcularında bulunduğu Paşabahçe gibi takımları geride bırakıp Çatalca’ya şampiyonluk getirdi. Böylesine kıymetli şampiyonluğu sosyal medya hesaplarından Çatalca halkına müjdeleyen Başkan Mesut Üner, ilçede yaşanan tarihi günlerin haklı gururunu yaşadı.

Çatalca’ya gelen şampiyonluk müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve geldiğimizden bugüne her alanda Çatalca ilçemizi marka ilçe yapma yolunda çalışmalarımızın başarıya ulaştığını görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Çatalca’mız kültür, sanat, spor, sosyal hizmetler ve ilçe tarihine geçen yapımı tamamlanan mega projelerimizle adeta altın çağını yaşıyor. Bugünde halkımıza göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor Kulübümüzün veteran takımının şampiyonluk müjdesini paylaştık. Kararlıyız tüm Türkiye ve Dünya Çatalcamızın ismini başarılarıyla duyacak. İlçemize kazandırdığımız bir şampiyonluk daha hayırlı olsun. Bu gurur senin Çatalca.’’ dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.