enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6000
EURO
34,8429
ALTIN
2.494,51
BIST
9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün’den All-Star’a seçilen Walker ve Roll’a tebrikler

Başkan Akgün’den All-Star’a seçilen Walker ve Roll’a tebrikler
21.01.2016
129
A+
A-

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımından 2 oyuncu Spor Toto Basketbol Ligi “All-Star 2016″ya seçildi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Başkanı Dr. Hasan Akgün iki oyuncusuna tebriklerini ileterek şunları söyledi: ’’Bu yıl takımımıza yeni katılmasına rağmen gösterdiği üst düzey performansla adından söz ettirmeyi başaran Michael Roll ve Erving Walker All-Star 2016’ya katılmaya da hak kazandı. Bence oyuncularımız bunu fazlasıyla hak etti. Büyükçekmece ailesi olarak bundan gurur duyuyoruz.  Hem Michael ve Erving’e hem de tüm takım arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum.”

Spor Toto Basketbol Ligi’nin yıldız oyuncularının yer alacağı ve basket dünyasının en önemli organizasyonlarından biri kabul edilen All-Star 2016, bu yıl 24 Ocak tarihinde İstanbul Ataşehir Ülker Sports Arena’da düzenlenecek. İlk olarak 2004 yılında yapılan ve bu yıl 12. kez organize edilecek olan All-Star’da; Asya ve Avrupa Karmaları karşı karşıya gelecek.

O tarihte daha önce belirlenmiş bir randevu nedeniyle yurtdışında olacağı için Erving Walker’ın müsabakaya katılamayacağı ancak, Michael Roll’ün Avrupa Karması’nda oynayacağı açıklandı.

DSC_3856 DSC_3882 IMG_7515

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.