enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5370
EURO
34,9593
ALTIN
2.456,46
BIST
9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER; SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

BAŞKAN MESUT ÜNER; SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ
23.06.2022
91
A+
A-

Başarıya giden yolun önce inanmaktan, azim ve sabırla çalışmaktan geçtiğini her fırsatta dile getiren Başkan Mesut Üner, ilçeyi sporun merkezi yapma noktasındaki kararlılığını sürdürüyor.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturarak çağımızın tehlikeleri kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları için mücadele eden, gelişimlerine katkı sunan Başkan Mesut Üner’in kararlı çalışmaları İlçeyi sporda da ön sıralara çıkardı.

Öncelikli olarak Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü kuran Başkan Mesut Üner yoğun bir şekilde spor kursları, spor adaları, spor salonları, yüzme havuzu gibi birçok alanda spor alt yapı çalışmalarını gerçekleştirerek bu yolda tüm engelleri ortadan kaldırdı.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar, Çatalca Belediyespor Kulübü Başkanı Lokman Naroğlu, Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Selçuk Babaoğlu ve antrenörlerle bir araya gelen Başkan Mesut Üner, dönem değerlendirmesi yaptılar. Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında antrenörlerden detaylı bilgi alan Başkan Mesut Üner, yılsonuna kadar yapılacak çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Kısa sürede aldığımız yol gurur verici

Başkan Mesut Üner ilçede sporun gelişmesi anlamında beraber çalıştıkları ve yol arkadaşlarım dediği antrenörlere yaptığı konuşma ile teşekkür etti.

Başkan sözlerinde, “ Sporla özdeşleşen bir Çatalca için hepimiz birlikte mücadele veriyoruz. Hizmetleriniz, emekleriniz bizler için çok kıymetli. Aynı amaç doğrultusunda sizlerle yola çıktık ve gerçekten kısa bir sürede büyük bir aile olduk. Çatalca’mızda 15 branşta, ilçe merkezimizde 12, mahallelerimizde 20 noktada spor eğitimi veriyoruz. Öğrenci sayımız 4500’lere ulaştı ve her geçen gün artmaya devam ediyor. Kısa bir sürede aldığımız yol ve sporda kazandığımız başarılar gerçekten gurur verici. Sporu çocuklarımızın, gençlerimizin hayatlarının bir parçası yapma hedefimizde sizlerin çok önemli katkıları var. Gurur duyuyoruz. Sporun her branşında ilçemiz başarı grafiğini hızla yukarı doğru yükseltiyor. Spora gönül veren çocuklarımıza, onları teşvik eden ailelerimize ve başarılarımızın gizli kahramanları Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ve bünyesindeki tüm siz antrenörlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.