enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEYLİKDÜZÜ GENÇLERLE HAZIRLANIYOR

BEYLİKDÜZÜ GENÇLERLE  HAZIRLANIYOR
27.10.2020
180
A+
A-

Pandemi  nedeniyle  lig hazırlıklarını genç takım ağırlıklı bir kadro  ile  sürdüren Beylikdüzüspor Fuat Cörüt  yönetiminde antrenmanlarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Federasyonun  açıklayacağı tarihe  göre hazırlıklarına ara vermeden  devam  eden  Mavi Beyazlıların önceliğini altyapı  oyuncularına  verdiği kaydedildi. Beylikdüzüspor  Teknik  Direktörü Fuat Cörüt bir yandan lige hazırlandıklarını  bir yandan da altyapıdan A takıma oyuncu kazandırmak için mücadele verdiklerini  söyledi. Cörüt “Altyapıdan oyuncular yetiştirmek için altyapımızdaki hocalarımızla beraber çalışmalar yapıp mücadele veriyoruz. Bu yönde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Altyapı da birbirinden değerli işinin uzmanı hoca ekibi oluşturduk ve beraber koordineli çalışıyoruz. Beylikdüzüspor’un alt yapıdaki hedefinin her zaman için aşağıdan yukarı oyuncu yetiştirmek olduğunu belirtmek isterim. Bu sezon ile gelecek sezon arasında A takıma en az 8-9 tane oyuncu çıkaracağımızın müjdesini verebilirim. Şu andaki çalışmalarımız tamamen altyapımızdaki yetenekleri daha daha iyi şartlara getirip onları gelecek yılların futbolcu adayları arasına hazırlamak. Bu yönde hemen hergün tesislerde oyuncu gelişimlerimizi takip edip raporluyoruz. Teorik ve pratik eğitimler veriyoruz. U-19’dan U-8 Takımlarımıza kadar akademi antrenörlerimizle çalışmalarımız da sürüyor. Kulüp tesislerimizden tüm kullanım alanlarına kadar bu süreçte yeni farklı çalışmalar yapıyoruz. Amacımız Beylikdüzüspor’u her anlamda layık olduğu yere taşımak ve altyapıdan çıkacak oyuncularıyla daha iyi günler görmesini sağlamaktır.” ifadesini kullandı.

Kaynak: İskender Kordu

REKLAM ALANI