enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzüspor – Gürpınarspor birleşmesine Gürpınarspor Başkanı Mustafa Küçük’ten yeşil ışık.

Beylikdüzüspor – Gürpınarspor birleşmesine Gürpınarspor Başkanı Mustafa Küçük’ten yeşil ışık.
25.08.2015
194
A+
A-

BİRLEŞME BİZLERİ GÜÇLÜ KILAR

Beylikdüzüspor – Gürpınarspor birleşme iddiasınarnGürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük’ten olumlu yaklaşı. Kendilerine resmi olarakrnböyle bir teklifin gelmediğini belirten Küçük ‘ rniki camianın da anlaşabileceği ortak bir noktada buluşulabiliriz ‘ dedi.

rnrn

 

rnrn

Geçtiğimiz hafta içerisinde Beylikdüzüspor – Gürpınarsporrnbirleşmesi iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konu ile ilgili ilk resmi açıklamarnGürpınarspor Kulüp Başkanı Mustafa Küçük’ten geldi.   İki kulübün birleşmesine sıcak bakan BaşkanrnKüçük, bununla ilgili kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini fakat iddialarırnkendisinin de duyduğunu bu gelişmeye camia olarak sıcak baktıklarını söyledi.rnBöyle bir teklif gelirse camia olarak seve seve değerlendirebileceklerinirnsöyleyen Küçük, yeni ismin Beylikdüzü Gürpınarspor olması için kendilerinin dernbir isteği olabileceğini söyledi. Gürpınar isminin devam etmesi gerektiğinirnsöyleyen Küçük, her iki kulübün isminin bir tarih olduğunu, herkesin bu ikirncamiayı anımsaması için iki isminde kullanılması gerektiğini söyledi. Şu andarnsadece varsayımlar üzerinden konuştuklarını ve düşüncelerinin bu yönde olduğunurnsöyleyen Başkan Mustafa Küçük, iki kulübün birleşmesiyle Beylikdüzü İlçesinernyeni yönetim ve yeni bir heyecan getireceğine inandıklarını, teklifirnbekleyeceklerini söyledi. ‘Birleşme neden olmasın” diyen Küçük, “Şu an içinrnbize birleşme anlamında henüz resmi bir teklif gelmedi. Teklif gelir gelmezrnbununla ilgili çalışmaların yapılması için gerekeni yapacağız. Beylikdüzürnilçesinde hedefi Profesyonel lig olan bir kulüp olması gerekiyor. Bu Gürpınarrnve ya Beylikdüzü olabilir fakat birleşme olduğunda güç oranı artar düşüncelerrnbir üst ligi için gerekli desteklerle sağlanmış olur ve kazanan Beylikdüzürnilçesi olur” dedi.

rnrn

‘ YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ ‘

rnrnGürpınarspor olarak yeni sezon için gerekli startırnverdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Küçük, “Biz iki kulübün birleşmesinirnbekleyemeyiz. Eğer böyle bir çalışma varsa iki tarafında elini çabuk tutmasırngerekiyor. Yeni sezonla ilgi çalışmalara bir bu hafta itibarıyla vermişrnbulunuyoruz. Takıma kazandırılması gereken isimleri belirleşip hafta içerisindernyeni bir hoca ile de görüşme yaparak takıma takviye yapacağız. Bu haftarniçerisinde Gürpınarspor, yolunu belirleyecek ve ligdeki hedefini bir anlamdarnortaya koymuş olacak. Takıma yapılması gereken hoca takviyesine de tecrübeli,rnbu ligde başarılı olmuş bir isimle çözmeyi amaçlıyoruz. Mevcut takımımızarnyapılması gereken takviyeleri de belirleyeceğiz. Gürpınarspor olarak büyükrnparalar harcayarak transfer yapmayacağımızı belirtmeden geçemeyeceğim. Eğerrnbirleşme olursa o zaman bu düşüncemizin dışına çıkabiliriz. Şu an için mütevazırnbir ekiple yola çıkıp mevcut kadromuza birkaç takviye yaparak ligernhazırlanacağız” şeklinde konuştu. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.