enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5748
EURO
35,0148
ALTIN
2.432,32
BIST
9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Tepecikspor, sakata geldi

Büyükçekmece Tepecikspor, sakata geldi
08.04.2022
112
A+
A-

Son oynadıkları Fethiyespor maçında bir kırmızı kart cezalısı üç te sakat veren Büyükçekmece Tepecikspor, Esenler Erokspor maçına dört eksikle gidecek.

Son oynadıkları Fethiyespor maçında bir kırmızı kart cezalısı üç te sakat veren Büyükçekmece Tepecikspor, Esenler Erokspor maçına dört eksikle gidecek.

Sakata gelen yeşil-beyazlılar, tüm zorluklara rağmen sahaya puan ve ya puanlar için çıkmayı hedefliyor. Erteleme maçında kendi sahasında Fethiyespor ile 1-1 berabere kalan Büyükçekmece Tepecikspor, iki puanın yanı sıra dört oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Köprücük kemiği kırılan İsmail Karakoç, Burnu Kırılan Doğukan Bad ve omzunda yırtık tespit edilen Berkay Ceylan’dan yoksun hazırlıklarını kendi tesislerinde bugün ve yarın yapacağı idmanla tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, lider Esenler Erokspor ile deplasmanda oynanacak olan maçın saatini beklemeye çekilecek. Ligde korkulu rüya girmemek adına zorlu bir viraja giren Büyükçekmece Tepecikspor, düşme potasındaki rakiplerinin 6 puan önünde yer almasına rağmen işi sıkı tutuyor. Kalan beş maçın büyük önem arz ettiğini söyleyen Büyükçekmece Tepecikspor Sportif Direktörü Selim Eyüboğlu, kalan beş maçtı en az puan kaybı ile kapamak istediklerini söyledi. Esenler Erokspor maçına dört eksikle gideceklerini söyleyen Eyüboğlu, eksiklere rağmen Liderden puan ve ya puanlar almak istediklerini söyledi.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.