enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3893
EURO
34,7878
ALTIN
2.396,31
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çanakça’ya Trilyonluk Yatırım

Çanakça’ya Trilyonluk Yatırım
14.04.2017
228
A+
A-

Çatalcaya yeni bir stat daha geliyor. 2 sene önce hizmete açılan Çanakça Stadının geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. 2 sene önce hizmete açılan Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen stadın tribünlerinin mayıs ayı içinde tamamlanarak kulübe teslim edileceği, Çanakçaspor’un 2017- 2017 sezonundan itibaren iç saha maçlarını kendi sahasında oynayacağı kaydedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık olarak 1 buçuk trilyonluk bir yatırım yaptığı, tribünlerin tamamlanmasıyla birlikte stadın resmen hizmete gireceği belirtildi. 2015- 2016 sezonunda faaliyete giren, ancak tribünleri olmadığı için Çanakçaspor yönetiminin ricasını kırmayarak stadın tribünlerini 2017 programına koyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın tribün inşaatı için de hiçbir masraftan kaçınmadığı elimize ulaşan bilgiler arasında.

U 13 ÇANAKÇA STADI’NDA ÇALIŞIYOR

Çanakça Stadı’nda bir yandan tribün inşaatı tamamlanırken diğer yandan da U 13 takımı maç antrenmanlarını tesislerde yaparak stadı kullanmaya devam ediyor.

Teknik direktör Erhan Gökay yönetiminde haftanın son antrenmanını yapan Çanakçaspor’da oyuncuların da son derece istekli ve arzulu olduğu gözlendi.Kemik seslerinin yükseldiği çift kale maçta oyuncuların teknik direktör Gökay’ın gözüne girebilmek için adeta iki kişilik mücadele ettikleri kaydedildi.

YÖNETİM TAM KADRO İZLEDİ

Bu arada antrenmanı kulüp başkanı S.İbrahim Sofular ile yönetim kurulu üyeleri de birlikte izledi. Sofular’ın kurmaylarıyla birlikte çalışmayı başından sonuna kadar takip ederek oyuncularla da yakından ilgilendiği gözlendi.

Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.