enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor bitti demeden bitmez: 1-0

Çatalcaspor bitti demeden bitmez: 1-0
12.03.2018
124
A+
A-

TFF 3.Lig 1.Grupta son haftaların flaş takımı Çatalcaspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde Yeni Altındağ Belediyespor’u da 1-0 mağlup ederek dörtte dört yaptı.

Çatalca Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne olurken uzun süre golsüz giden maçta altın vuruşu teknik direktör Kadir Akbulut yaptı. Uzun süre kilitlenen maçta teknik direktör Akbulut 79. Dakikada Veysel’in yerine Ömer Faruk’u alarak kitlenen oyunu açtı. 90+2. Dakikada Ömer Faruk’un orta sahadan savunmanın arkasına attığı mükemmel pasla buluşan Barış Kazer maçın skorunu belirleyen golü Yeni Altındağ filelerine gönderdi: 1-0. Akbulut’un Ömer Faruk hamlesi hem 3 puanı hem de arka arkaya dördüncü galibiyeti getirirken taraftarlar da 90 dakika sonunca sevince boğuldu.  Karşılaşmaya iki takım da kontrollü bir oyun anlayışıyla başladı. Çatalcaspor ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip sahaya yıktı. Temsilcimiz etkili olduğu dakikalarda Recep Akkemik’le iki, Emre Turgut’la bir net fırsattan yararlanamadı. Oyunu kendi sahasında kabul eden Yeni Altındağ Belediye ise ilk yarı boyunca en etkili pozisyonunda Emre Güngör’le direği geçemedi. İkinci yarıda tempo daha da düştü. Yeni Altındağ Belediye oyunun ikinci yarısında tamamen kendi sahasına çekilerek savunma ve ortasaha bloklarını birbirine yaklaştırarak Çatalcaspor’a alan savunmasıyla karşılık vermeye çalıştı. Temsilcimiz de sıkışan oyunda çözüm üretemediği için hem kanatlardan hem de merkezden rakibine tehdit edecek ataklar başlatamadı. Oyunun kitlendiği dakikalarda Çatalcaspor Teknik Direktörü Kadir Akbulut 79. Dakikada Veysel’in yerine genç ortasaha oyuncusu Ömer Faruk’u sahaya sürerek orta sahaya dinamizm kattı.

Barış Kazer attı üç puan geldi

Oyunun son bölümünde oyunu tamamen rakip sahaya yıkan Çatalcaspor’da 90+2. Dakikada sahneye çıkan genç Ömer Faruk orta sahada kazandığı topu uzun bir pasla Barış Kazer’i görerek adeta al da at dedi. Barış Kazer de klasına yakışan bir vuruşla Çatalcaspor’a 3 puanı getiren altın golü Yeni Altındağ Belediye filelerine bırakarak maçın skorunu belirledi: 1-0. Son dakikada gelen golle ligde arka arkaya dördüncü maçını da kazanan Çatalcaspor küme düşme korkusundan tamamen uzaklaşırken gözünü de üst sıralara dikti. Maçın ardından Çatalcasporlu futbolcular galibiyetin sevincini tribünlerle paylaştı. Maçı izlemeye gelen taraftarlar da takımlarını tribünlere çağırarak 3 puan sevincine ortak oldu. Çatalcaspor bu sonuçla puanını 31’e yükselterek 11. Sıraya yükselirken Yeni Altında Belediye de 30 puanda kalarak bir basamak geriledi.

Altı maçtır kaybetmiyorlar

Çatalcaspor bu galibiyetle ligdeki yenilmezlik serisini de 6 maça çıkardı. Çatalcaspor sahasında Yomraspor’a 1-0 yenildikten sonra çıktığı ilk maçta Orhangazi Belediye ile 1-1, deplasmanda da Kemer 2003’le 2-2 berabere kalırken daha sonra sırasıyla Erzin Belediye’yi 3-1, Düzcespor’u 2-1, Çanakkale Dardanel’i 1-0, Yeni Altındağ Belediye’yi de 1-0 mağlup ederek dört maçlık galibiyet serisine imza attı. Ligde çıktığı son iki maçta da yenilgi yüzü görmeyen Çatalcaspor sezonun ikinci yarısında yaptığı çıkışla da bütün dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: keskinbakis.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.