enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2921
EURO
34,6825
ALTIN
2.413,99
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor’da durmak yok

Çatalcaspor’da durmak yok
25.08.2015
108
A+
A-
Teknik Direktör Kadir Akbulut ve Yardımcı Antrenör Cahit Erçevik gözetiminde yapılan çalışmalarda tempo arttıran sarı-kırmızılılar, lig başlayana kadar aralıksız çalışmalara devam edecek. İlk gün oyuncularını fazla sıkmayan fakat ikinci günden itibaren vites yükselterek tempolu çalışmalara başlayan Çatalcaspor, yavaş yavaş form tutmaya başladı.
Pazartesi gününden beri güzel bir ortamda çalışan oyuncularda yorgunluk belirtileri başlamasına rağmen oyuncuların çalışmalardaki ciddiyeti teknik heyet ve yönetimi memnun ediyor. Genç ve çok koşan bir ekip yaratmak adına gerekli çalışmaları yapan Teknik Direktör Kadir Akbulut ve ekibi, oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Ligin yeni takımı olmalarının dezavantaj olduğunu ve bu sezon ligde iyi bir yer tutabilme adına çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Akbulut, oyuncuların iyi niyetle çalıştıklarını, lig başlayana kadar takım olarak en iyi duruma gelmek için çaba göstereceklerini söyledi.

Transferlere de devam

Teknik Direktör Kadir Akbulut ve Yardımcı Antrenör Cahit Erçevik gözetiminde  çalışmalara aralıksız devam eden Çatalcaspor diğer yandan transferlere de devam ediyor. En son Erzincan Refaiyespor’dan Evren Horozol’u renklerine bağlayan Çatalcaspor’da yeni arayışlarda devam ediyor. Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz Teknik Direktör Kadir Akbulut’un belirlediği mevkilere nokta transferler yapacaklarını belirterek şunları söyledi :  Çatalcaspor olarak bir yandan sezona iyi hazırlanmak  için çalışmalarımızı aralıksız devam ettirirken, diğer yandan da  hocamızın istediği doğrultuda nokta iki transfer daha yapmak istiyoruz. Takıma gelmek isteyen bir çok oyuncu var. Fakat akılcı transfer yapmak istiyoruz. Takımımız da zaten 25 kişilik kadro oluştu. Orta alana ve kanada iki nokta transfer yaparak transferide sonlanrıracağız.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.