enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor’dan 3 gol 3 puan

Çatalcaspor’dan 3 gol 3 puan
13.01.2020
129
A+
A-

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çatalcaspor, sezonun ikinci devresinin ilk maçında sahasında konuk ettiği ligin en genç takımlarından Tokatspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek ikinci dev reye galibiyetle başlamış oldu.

 

Çatalca Stadında oynanan karşılaşmaya oldukça rahat çıkan Çatalcaspor, zayıf rakibi karşısında fazla zorlanmadı. İlk dakikalardan itibaren üstün bir oyun ortaya koyan Çatalcaspor, sonuca gitmekte zorlanmadı. Sarı-kırmızılar adına gol perdesini açan isim 23. dakikada Ufuk Özcan oldu ve skoru 1-0’a getirdi. Bu golün hemen akabinde dakikalar 25’i gösterirken Ömer Faruk Sezgin ile bir gol daha bulan Çatalcaspor, ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. İkinci yarıya da golle başlayan Çatalcaspor, 47. dakikada Ömer Faruk Sezgin ile 3-0 öne geçmenin sevincini yaşadı. İlerleyen dakikalarda tüm gücü ile Çatalca yarı alanında gol arayan Tokatspor, 85. dakikada kazandığı penaltı atışını Muhammet Aslan ile gole çeviremedi. Bu pozisyonda Çatalcaspor file bekçisi kadir Kahvecioğlu, iyi yer tutarak rakip oyuncunun vuruşuna gol izni vermedi. 88. dakikada Ahmet Talha Yılmaz’ın attığı gol maçın skorunu belirledi ve müsabaka Çatalcaspor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Müsabaka sonunda Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Tokatspor takımına Taylan Et Lokantasında yemek ikramında bulunarak memleketinin takımına en iyi şekilde ev sahipliği örneği gösterdi. Diğer taraftan Hopaspor maçında cezalı duruma düşen Teknik Direktör Cahit Erçevik, maçı açık tribünden taraftarların içerisinde takip etti.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.