enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor,şampiyonluk yarışına ağırlığını koydu

Çatalcaspor,şampiyonluk yarışına ağırlığını koydu
10.12.2018
118
A+
A-

TFF 3.Lig 2.Grupta zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor, haftaya kendisiyle aynı puanda giren rakibi Esenler Erok’u etkili bir oyunla 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışına ağırlığını koydu.

Geçtiğimiz hafta Alibeyköy deplasmanında ummadığı bir yenilgi alarak zirve ile arasındaki puan farkını indirme şansını değerlendiremeyen Sarı Kırmızılılar kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta Esenler Erok’a adeta patladı. Çatalca Stadı’nda oynanan maça çok iyi başlayan ev sahibi ekip 7. dakikada Barış Kazer’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskısını arttıran temsilcimiz 26. dakikada Barış Dillioğlu’nun golüyle skoru 2-0 yaptı. Esenler Erokspor daha toparlanamadan 34. dakikada sahneye çıkan Ömer Faruk Acı durumu 3-0’a getiren isim oldu. Bu gole çabuk yanıt veren Esenler Erok 39. dakikada Efe Can’ın attığı golle ilk yarının skorunu belirledi: 3-1. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirse de farkı daha da açacak golü bulamadı. Oyunu genel olarak kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla ikinci golü arayan konuk takım 68. dakikada kazandığı penaltı atışını Berat Satılmış’la gole çevirerek umutlandı: 3-2. Golden sonra geri çekilmeyen Sarı Kırmızılılar ise dördüncü golü bulup fişi çekmek istedi. 78. dakikada gelişen atakta pozisyonu golle sonuçlandıran Kudret Kanoğlu maçın skorunu belirleyen golü Esenler Erok filelerine bırakınca maçın skoru ortaya çıktı: 4-2.

Kaynak: Engin AKIN

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.