enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3844
EURO
34,7287
ALTIN
2.432,75
BIST
9.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCASPOR’UMUZA MUHTEŞEM MOTİVASYON

ÇATALCASPOR’UMUZA MUHTEŞEM MOTİVASYON
02.03.2022
122
A+
A-

Çatalca’mıza çok kısa bir zamanda muhteşem projeler kazandırırken, çalışmalarının merkezine yarınların teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırmasıyla da takdir gören Başkanımız Mesut Üner, spor ve sporculara destekleri aralıksız devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner, ilçenin ortak değeri Çatalcaspor’umuza motivasyon yemeği verdi.

Başkanımız Mesut Üner’in organize ettiği motivasyon yemeğine, Çatalcaspor Başkanımız Hasan Gökçe, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla birlikte Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın ve Çatalca Belediyespor Başkanımız Lokman Naroğlu’da katıldı. Motivasyon yemeği oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Tüm futbolcularımızın ve teknik heyetimizin tek tek söz aldığı yemekte neşeli anlarda yaşandı. Futbolcularımızın oldukça neşeli olduğu anda Başkanımız Mesut Üner’in gelen prim müjdeleri, futbolcularımız ve teknik heyetimizde moralleri tavan yaptı.

Başkanımız Mesut Üner’in Çatalcaspor’umuza verdiği motivasyon yemeğinin sonunda yaptığı açıklamada; ‘’Pazar günü misafir edeceğimiz Elazığspor maçımız öncesi, Kulüp Başkanımız Hasan Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve futbolcularımızın katılımıyla Çatalcaspor’umuza yemek daveti verdik. Davetimiz sırasında teknik heyet ve futbolcularımızın gözlerinden okunan inanmışlığı bizleri çok sevindirdi. Sizlere sonuna kadar inanıyor, güveniyoruz ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Haydi aslanlar o sene bu sene. ‘’ dedi.

 

#BirlikteÇatalcayız

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.