enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5759
EURO
34,8825
ALTIN
2.439,67
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dağaşan, tüm kulüp idmanlarını gezdi

Dağaşan, tüm kulüp idmanlarını gezdi
05.12.2018
126
A+
A-

Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine atanan tecrübeli eğitimci Can Dağaşan göreve gelir gelmez ayağının tozuyla tüm kulüplerin idmanlarını gezerek ilçe kulüplerinin sorunlarını yerinde dinledi.

Silivri Stadı’nda idman yapan Alibeyspor Kadın futbol Takımı, Kavaklıspor, Gazitepespor ve Çantaspor idmanlarının yanı sıra TVF 2. Ligde mücadele eden Silivrispor Bayan Voleybol takımının da idmanlarını izleyerek sporcu ve hocalarla istişarelerde bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul deplasmanına çıkan ilçenin tek Süper Amatör Lig takımı Çantaköysporlu oyuncuların rakip takım tarafından darp edilmesi için de bir açıklamada bulunan Dağaşan; “Çantasporlu futbolcularımız geçen hafta sonu Küçükköy deplasmanında uğradıkları sportmenlik dışı menfur saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Futbolcu kardeşlerimiz buna rağmen azimle çalışmalarına devam etmeleri bizi çok mutlu etti. Federasyonumuzun bu tür olayların önüne geçmek için gereğini yapacağına inanıyoruz ve diliyoruz ki bir daha böyle olaylar yaşanmasın” dedi.

“KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ İLÇEMİZİN GURURU”

Statta idman yapan ilçenin tek profesyonel kadın futbol takımı olan Alibeyspor’u da ziyaret eden Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Can Dağaşan; “İlçemizde özellikle sportif anlamda çok güzel gelişmeler yaşanıyor. Bunun bir örneği de kadın futbol takımımızın profesyonel ligde ilçemizi temsil etmesidir. İlçemiz gençlerinin kulüplerimiz çatısı altında sportif faaliyetlerde olması mükemmel bir duygu. Daha güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Ayrıca kadın futbol takımımızın aldığı başarılarla da gurur duymaktayız.

“VOLEYBOLDA DA İSMİMİZDEN SÖZ EDİLİYOR”

Bir başka branş olan voleybolda da ilçemiz kızları TVF 2. Liginde mücadele ediyorlar. Silivrispor forması altında mücadele eden kızlarımız da bizim gurur kaynağımızdır. Hocalarımıza ve onlara destekte bulunan tüm kulüplerimize teşekkür ederim. Gerçekten Silivri ismi sportif başarılarla anılır olması bizlerin mutluluğudur” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Engin AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.