enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Değirmenköy şov başladı 4-1

Değirmenköy şov başladı 4-1
05.02.2020
95
A+
A-

TFF İstanbul 2. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Değirmenköyspor ligin ilk haft amacında karşılaştığı Esenyurt Gümüşhane takımını İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda 4-1 yenerek önemli bir galibiyete imza atarak lige başlamış oldu.

 

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan müsabakayı Musa Çetin, Doğukan Akgül ve Hüseyin Balkaya hakem üçlüsü yönetti. Yıllardır liglerden uzak olan ve oluşturulan genç bir yönetim ile birlikte tekrar liglere dönme kararı alan Değirmenköyspor ligin ilk maçını kazandı. Maça üstün bir oyun ile başlayan Değirmenköyspor müsabakanın 7.dakikasında Doğukan Gemici ile 1-0 öne geçti. Müsabakanın 9.dakikasında Fatih Kırlangıç ile durumu 2-0 yapan taraf Değirmenköy oldu. Erken gelen iki gole Esenyurt takımı 30.dakikada Cebir Yıldırım ile cevap verdi ve skor 2-1 oldu. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Değirmenköyspor 84.dakikada Tuncay Şenyer ile durumu 3-1’e taşıdı. Maçın 88.dakikasında Tolga Güler maçta son sözü söyledi ve müsabaka ev sahibi takım Değirmenköy’ün 4-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.