enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5552
EURO
34,8713
ALTIN
2.429,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DENİZKÖŞKLER ZAFER SARHOŞU

25.01.2018
135
A+
A-

Denizköşklerspor Kulüp Başkanı Münir Sivrikaya 1-1 biten ve Süper Amatör Kümeye şampiyon olarak yükselmelerini sağlayan Esenyurt maçının ardından yaptığı açıklamada çok sorunları aşarak bu noktaya geldiklerini söyledi.

Sivrikaya “Mücadele ettik. Çok sorunlar aştık. Kenetlendik ve şampiyon olduk.” Diye konuştu.

Denizköşklerspor 2.Başkanı Eyüp Başak da maç sonu yaptığı açıklamada teknik direktör Abbas Duman’ın şampiyonlukta büyük paya sahip olduğunu hem yönetimi hem de futbolcuları idare ettiğini söyledi. Başak “Öncelikle hocamıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizi ve futbolcuları idare etti. Bizim  de yanlışlarımız oldu. Hocamız bizi birarada tutarak hem hocalık hem de idarecilik yaptı. Bu şampiyonluğu hocamıza ve camiamıza armağan ediyorum.”  Diye konuştu.

Denizköşklerspor Teknik Direktörü Abbas Yaşar da maç sonu değerlendirmesinde “Öncelikle bize güvenenleri mahcup etmediğimiz için çok mutluyum. 3 senelik bir emeğimiz var. 2 sezondur son maçta kaybediyoruz. Bu sezon hedefe ulaştık. Zaman zaman çok zor şartlarda mücadele ettik. Sonuçta çektiğimiz sıkıntılara değdi. Bu galibiyeti başta büyük emeği geçen Münir Başkanımıza, 2.Başkanımız Eyüp Başak’a ve takım kaptanlarımız Selman, Özkan ve Volkan’a çok teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.

Kaynak: .istanbulamator.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.