enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Duru; “Güçlü grup zayıf grup yok”

Duru; “Güçlü grup zayıf grup yok”
05.07.2018
115
A+
A-

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yaptığı bir açıklama ile önceki gün çekilen kuraları değerlendirdi ve açıklamasında “Oynanmadan maç kazanıldığı görülmemiştir, grubumuzdaki tüm kulüpler kapalı kutu ve bu konuda da konuşmak için çok erken” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da Başkan Akgün Duru hem çekilen kuraya hem de grubunda takımları değerlendirdi. Konu hakkında yaptığı bilgilendirmede Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru; “TFF tarafından Orhan Saka Amatörler Evi’nde çekilen kuruların ardından üç gruptan oluşan 3. Ligde 1. Grupta mücadelemizi vereceğiz. Çekilen kuraların ardından birbirinden değerli ve köklü 16 takımla lig mücadelesi içinde olacağız.

TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Şahsi düşüncem grupta bulunan tüm kulüpler güçlü ve istekli olacaklardır. Sonuçta hiçbir kulüp maçlara yenilmek için çıkmamaktadır. Grubumuzdaki her takım ve kulüp bizim için aynıdır. Hiçbir kulübün gücünü şimdiden değerlendiremeyiz. Daha transferler devam ediyor, hangi takımın hangi oyuncularla anlaşma yaptığı net değil.

ZORLU BİR GRUPTAYIZ

Çekilen kuraların ardından bana göre güçlü bir gruptayız. Öyle ki oynanmadan maç kazanıldığı da görülmemiştir. Grubumuzdaki tüm kulüpler kapalı kutu ve bu konuda da konuşmak için çok erkendir. Dolayısıyla şu takım güçlü bu takım güçsüz demek futbolu bilmemek ve rakibini küçümsemektir. Biz bunu yapmayacağız ve bu hata içinde olmayacağız. Tüm rakipler eşit şansla sahaya çıkmaktadır. Yoksa biz 11 oyuncu ile sahaya çıkıp rakibiz 8 kişi sahaya çıkmayacak. 11-11 oynanacak maçlar.

HADDİMİZİ BİLEREK ÇALIŞIYORUZ

Biz mütevazi bir takım kuruyoruz. Haddimizi biliyoruz ve ligimizin zorluklarının da farkındayız. Her takım ne şartlarda hazırlanıyorsa bizde aynı şartlarda ligimize hazırlanmaktayız. Teknik heyetimiz lige hazırlanıyor biz de yönetim olarak onların işlerini kolaylaştırmanın çabasındayız.

SEZON SONU HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Grubumuzda bulunan tüm takımlara başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu sezon bizim sezonumuz olacaktır. Fair-Play çerçevesinde mücadelemizi verip ligi hak ettiğimiz yerde tamamlayacak ve koyduğumuz hedefe ulaşacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.