enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt Spor, Başkan Kadıoğlu’nu Ziyaret Etti

Esenyurt Spor, Başkan Kadıoğlu’nu Ziyaret Etti
25.08.2015
110
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret eden Esenyurt Spor Kulübü yönetimi, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Kadıoğlu’na teşekkür etti.

Esenyurt Spor Kulübü yönetimi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kısa bir süre önce kongresi gerçekleşen Esenyurt Spor Kulübü’nün yeniden başkan seçilen Hasan Kara ve yönetimi ilk ziyaretini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yaparak 30 Mart yerel seçimlerini kazanan ve görevine devam eden Başkan Kadıoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti.

Esenyurt Spor Kulübü yöneticileri Başkan Kadıoğlu’na, Esenyurt’ta spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, bugüne kadar spor kulüplerine verdiği tesis ve malzeme desteğini yeni sezon içinde talep ettiklerini dile getirdi.

Esenyurt Spor Kulübü yöneticileri, ilçede tüm spor kulüplerinin mutabakatı ile kabul gören ve Esenyurt’un destekleyeceği bir profesyonel futbol kulübü oluşturma düşünceleri hakkında Başkan Kadıoğlu’na bilgi vererek destek istedi. Esenyurt’ta üst düzey ve profesyonel alanda bir futbol kulübü olması gerektiğini hatırlatan kulüp yöneticileri, bu kulübün ilçede mevcut olan kulüpler içinden biri olabileceği ve futbolda başarı için birlik olunması gerektiğini bildirdi.

“BAŞARI İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Spor Kulübü yöneticilerinin ziyaretlerinden dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt’ta bulunan spor kulüplerine yönelik destek ve yardımları bugüne kadar hiç geri çevirmediklerini belirterek şunları söyledi: “Her kulübümüzün gerekli ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlçemizde profesyonel bir futbol kulübü oluşması için yapacağınız çalışma son derece memnuniyet vericidir. Kulüplerimiz arasında bir futbol kulübü üzerinde karar verildiği takdirde bizimde gereken tüm yardım ve desteği göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Futbol alanında böyle bir çalışma ilçemiz için son derece iyi olacaktır.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.