enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Fenerbahçe’den Tepecik’e ziyaret

06.04.2017
131
A+
A-

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden B.Çekmece Tepecikspor’a B.Çekmece Fenerbahçe Şubesi’nden Karagümrük maçı öncesi moral ziyareti geldi.

Alaattin Yavuzgüneş başkanlığında yönetim kurulu olarak Yeşil Beyazlıların sabah antrenmanını ziyaret eden B.Çekmece Fenerbahçe Şubesi yönetimi çalışma sonrası da teknik heyete ve futbolculara bir tepsi baklava ikram etti.

Antrenman öncesi de fahri başkan Temel Eyüboğlu’nu makamında ziyaret eden B.Çekmece Fenerbahçe Şubesi Karagümrük maçı öncesinde deneyimli yönetici ile Karagümrük maçı öncesi fikir alışverişi yaptı.

Başkan Yavuzgüneş, fahri başkan Eyüboğlu’na başarılar dileyerek Karagümrük maçında gönüllerinin B.Çekmece Tepecikspor’dan yana olduğunu söyledi.

Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden sohbetin ardından futbol takımına baklava ikramı için sahaya inildi.

Antrenman sahasında Yavuzgüneş ve yönetimini başkan vekili Mehmet Eyüboğlu ile sportif direktör Mustafa Küçük karşıladı.

Antrenmanı sonuna kadar takip eden Yavuzgüneş ve ekibi antrenman sonrası da getirdikleri baklavayı teknik heyete ve futbolculara ikram ederek Karagümrük maçında başarılar diledi.

B.Çekmece Fenerbahçe Şubesi yönetimini kapıya kadar uğurlayan fahri başkan Temel Eyüboğlu, Yavuzgüneş ve ekibine Karagümrük maçı öncesi yaptıkları ziyaret ve baklava ikramı için teşekkür etti.

Haber: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.