enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GALİBİYET HASRET SÜRÜYOR :0-0

GALİBİYET HASRET SÜRÜYOR :0-0
25.08.2015
113
A+
A-
STAD: Silivri

SİLİVRİSPOR: Barış 7, Vahit 8, Güray 7, Cemal 6, İsmail 6 ( Oğuzhan 6) , HAkan 7, Ahmet 7, Taner 7, Erkan 6 (Abdulaziz 5), İhsan 6, Sebahattin 6 (Mustafa 6)

TRABZON AKÇAABATSPOR: Ali 7, Yusuf 6 (Hasan 5) Volkan 6, Adık 7, Hayrullah 7, Yasin 6, Bilal 6, Zekariya 7, Caner 7, MAnsur 6, ŞAban 6 (Kaan 5)

SARI KARTLAR: Vahit (Silivrispor), Taner (T. Akçaabatspor)

Üçüncü Liğ 1. Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Silivrispor liğin altıncı haftasında yine galibiyetle tanışamadı.

Silivri Stadı`nın bakımı nedeni ile liğ de ilk kez 6. hafta da  evinde Trabzon Akçaatspor ile karşılaşan Silivrispor yine beklediği galibiyeti alamadı. Güzel bir havada büyük bir taraftar topluluğu ve KASABA`nın büyük desteği ile maça mutlak üç puan için çıkan Silivrispor zaman zaman saman alevi gibi rakip kalede etkili olsa da 90 dakika boyunca gol atma başarısı gösteremedi.

 
İlk yarı Sebahattin ile  net bir pozisyondan faydalanamayan Silivrispor, ikinci yarıda da Ahmet`in vurduğu kafa da top az farkla auta giderken, kornerden gelen topa yakın mesafeden İsmail kafayı vurdu Kaleci Ali son anda topu üstten auta yumrukladı. Bunun dışında Silivrispor 90 dakika boyunca pozisyon üretemedi.

Maça beraberlik için çıktığı çok net orta da olan Trabzon Akçaabatspor savunmada çok adamla ücadele etti. Kontraataklarlada gol bulmaya çalıştı. Trabzon Akçaabatspor ikinci yarıda duran top organizasyonu ile gole çok yaklaştı. Barış`ın kullandığı serbest atıştan gelen topa Volkan kafayı vurdu, kaleye süzülerek giden top Kaleci Barış`ı aştı ve üst direğe çarparak auta gitti. Bunun dışında konuk ekibin bir kaç cılız atağı sonuç getirmedi.

İlk yarı daha çok kendi alanında oyunu kabul eden konu ekip Trabzon Akçaabatspor, Silivrispor forvetlerine gol vermemeye çalıştı. Silivrispor ilk net pozisyonunu 30. dakikada buldu. Bu dakikada ceza alanı içinde altı pasta topla buluşan Sebahattin çok müsait durumda topu dışarı attı
.

32. dakikada Vahit – Taner işbirliğinde Vahit ceza alanı içine etkili ortaladı defans topu son anda uzaklaştırdı.

34. dakikada TAner ceza yayı üzerinde düşürüldü. Topun başına gelen Sebahattin`in vuruşunda top yandan auta gitti.

38. dakikada Silivrispor bu sefer sağ kanattan geldi. İsmail topu sağ kanattan sürdükten sonra ceza alanındaki Sebahattin`e kesti, Sebahattin çok iyi kontrol edemediği topu orta şut karışımı kaleye gönderdi, kaleye parelel giden topa Taner hareketlendi Yusuf topu kornere attı.


İlk yarı her iki takım gol atma başarısını gösteremeyince 0-0 noktalandı.

İkinci yarıya taraftarlar  Silivrispor ` u daha baskılı başlamasına beklerken yürekleri ağzına geldi.

55. dakikada Barış`ın kullandığı serbest atıştan gelen topa ceza alanı içinde defanstan gelen aşırtma bir kafa vuruşu yaptı, süzüle süzüle kaleye giden top Kaleci BArış`ı da aştı üst direğe çarparak dışarı çıktı.

66. dakikada Vahit topun gelişine çok sert vurdu, top üstten auta gitti.

73. dakikada sol taraftan kullanılan korner atışından gelen topa İsmail kafayı yakın mesafeden vurdu, Kaleci Ali son anda topu üstten kornere yumrukladı.


76. dakikada Erkan derinlemesine attığı ara pası ile ceza alanı içinde Taner`i topla buluşturmak istedi. Kaleci Ali son anda yatarak tehlikeyi önledi.

79. dakikada soldan Taner ortaladı ceza alanı içinde Ahmet kafayı vurdu, top az farkla yandan auta gitti.

83. dakikada Vahit soldan etkili bir orta yaptı defans bir kez daha topu uzaklaştırdı.


KASABA İSYAN ETTİ
Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca KASABA`dan tepki tezahüratları yükselmeye başladı. Önce “takımın neden oynamıyor” diye tepkilerini ortaya koyan KASABA daha sonra “İSTİFA” diye bağırdı.

 
Bir arada KASABA “Mustafa Saral” tezahüratı yaptı. KASABA maç sonunda rakip takımı alkışlarla uğurlarken, maçın hakemlerine de tepki gösterdiler.


SKORBORD YİNE ÇALIŞMADI
Silivri Stadı`nın kronik arızalarından biri yine nüksetti. Geçtiğimiz yılda da zaman zaman arızalanan skorbord maçın başlamasıyla tekrar bozuldu. Milyonlar harcanan Silivri Stadı`nda skorbord un hala tamir edilememiş olması yadırgandı.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.