enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gazitepe’den, Subaşı’na hediye 3-3

Gazitepe’den, Subaşı’na hediye 3-3
05.11.2018
130
A+
A-

TFF İstanbul 1. Amatör 2. Grupta nefesleri kesen maçta Subaşı ile Gazitepe gol düellosuna sahne olan maçta 3-3 berabere kalarak puanları paylaştı.

Çatalca Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olurken Gazitepe 3-1 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Subaşı ise skoru 3-3’e getirdikten sonra tam üç tane yüzde yüzlük fırsat değerlendiremeyerek galibiyet fırsatını tepti. Mücadele tam bir orta saha mücadelesi şeklinde başladı. İki takım da ilk dakikalardan itibaren özellikle orta sahada birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Maç denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde başlasa da Gazitepe ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan taraf oldu. Kırmızı Beyazlılar 29. dakikada da Sinan’ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıya da iyi başlayan konuk takım 47. dakikada Eray’la skoru 2-0 yaptı. Golün şokundan çabuk çıkan Subaşı 60. dakikada Paşa’nın golüyle farkı bire indirdi: 1-2. Bu golden sadece iki dakika sonra Gazitepe’de sahneye çıkan Mahir durumu 3-1 yaptı. İki farka rağmen oyundan kopmayan Subaşı 77. dakikada Resul’un attığı golle umutlandı: 2-3. Golden sonra Gazitepe’de yorgunluk belirtileri artarken Subaşı oyuna iyice ağırlığını koyarak 83. Dakikada da Emre Çıra’nın golüyle skora ortak oldu: 3-3. Kalan sürede orta sahada tamamen oyundan düşen konuk takım kalesinde önemli tehlikeler atlattı. Arka arkaya girdiği üç net fırsatı da gole çeviremeyen Subaşı 3-1 yenik duruma düştüğü, 3-3 beraberliği yakaladığı maçta galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Kaynak: Engin AKIN

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.