enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5537
EURO
34,8763
ALTIN
2.428,26
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gökçe; “Çatalcaspor’umuz hedefine varacaktır”

Gökçe; “Çatalcaspor’umuz hedefine varacaktır”
17.01.2020
99
A+
A-

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yaptığı açıklamasında; “Her şey Çatalca ve Çatalcaspor için, geleceğimiz ve gençlerimiz için, tüm ilçe kenetlendi taraftarıyla bir bütün ve çok daha güçlü bir Çatalcaspor için varız” dedi.

Hafta sonu çıkacakları İstanbul deplasmanında Sultanbeylispor ile karşılaşmaya hazırlanan Çatalcaspor’da Başkan Hasan Gökçe oldukça kesin açıklamaların altına imza attı. Başkan Gökçe yaptığı açıklamasında; “Çatalcaspor kurumsal bir markadır. Yıllardır yaptığımız disiplinli çalışmalar neticesinde Çatalcaspor’umuzu Türkiye’de değerli bir marka haline getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kulübümüzün nerelerden nerelere geldiğini tüm spor camiası çok iyi bilir. Her zaman çalıştığımız hocalarımızın raporları doğrultusunda adımlar atarız. Kadromuzda kimler kalacak kimler gidecek bu konu tamamen hocamızın inisiyatifindedir, yönetime sunduğu raporlar bizim için önemlidir. Kulübümüzün yararına olacak her talebi ve attığımız her adıma dikkat ederiz. İnşallah grubumuzda daha üst turlara çıkmak için gayretlerimiz sonuna kadar devam edecektir.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.