enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,7517
ALTIN
2.491,92
BIST
9.521,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güraslan, ekibini basına tanıttı

Güraslan, ekibini basına tanıttı
15.07.2021
160
A+
A-

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesi yeni yönetim kurulu listesiyle gövde gösterisi yaptı. Basın mensuplarının önüne çıkan Güraslan ve ekibi ılımlı mesajlar vererek Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesi tansiyonu düşürmeye çalıştı.

GÜRASLAN: KİMSE SEÇİLİRSE SEÇİLSİN SİLİVRİSPOR’A HİZMET EDECEĞİNE İNANIYORUM

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, takımı kendilerinin düşürdüğünü, düştüğü yerden yine kendilerinin 3.Lige taşıyacağını söyledi. Toplantı boyunca ılımlı ve yapıcı mesajlar veren Güraslan, “17 Temmuz’daki yapılacak olan genel kurulda kongre sürecinin biraz daha sakin, naif bir ortamda ilerlemesini tercih ediyoruz. Bu ortamda Silivrispor’u gerginlik yaratmadan, el ele, kol kola seçime taşımak istiyoruz. En nihayetinde bu değerli kulüpte Şerafettin Arda ağabeyimizden bu zamana kadar başkanlık yapmış herkesin hakkı, hukuku var. Biz bu dönemde seçime gidene kadar sakin bir üslupla, naif bir şekilde seçime gidip sonuçlandırmak istiyoruz. Silivrispor’u kaos ortamlarından uzaklaştırmak arzusundayız. 17’sinde seçilecek ben ya da Akgün Başkan, kim olursa olsun Silivrispor’a en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz.

“HİZMET YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZ OLAN GENÇLERE DOĞRU ÖRNEK OLMAZ ZORUNDAYIZ”

Burada amaç gençlere, çocuklara hizmet etmek. Dolayısıyla bu kulüpte başkanlık yapacak bizler gençlere örnek olacak bir başkanlık yapmak zorundayız. Onun için 17 Temmuz tarihine kadar, o günün gecesine kadar naif, tartışmadan uzak, kavgadan uzak, ikili atışmalardan uzak bir anlayışla süreci takip edeceğiz ve sürecin içinde olacağız.” ifadesini kullandı.

“ARKADAŞLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNMAK İSTİYORUM”

Genel kurul öncesi listesinde yer alan isimlere de ayrı ayrı teşekkür eden Güraslan “Silivrispor’a tekrar adaylık talebimizde bizimle beraber olan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu çok zorlu bir görev. 2  yıl boyunca bu görevin ne kadar zor olduğunu ve meşakkatli olduğunu daha iyi anladık. Bizden önceki yöneticiler de aynı sıkıntılarla karşılaştı. Bizim dönemimizde ekstra işler çıktı. Deprem ve covid bizi belli bir noktaya getirdi. Bu kadar sıkıntı üzerine tekrar bu göreve talip olmak zorlu bir iş.

“HERKESİN AMACI HİZMET İSE ORTALIĞI GERMEYE GEREK YOK”

Biz bu süreci Silivrispor’a yakışır, gençlere, Silivrililere örnek olur bir şekilde yürütmek istiyoruz. Kongre sonrasında kim kazanırsa kazansın kazanın da, kaybedenin de bu salondan kol kola ayrılmasını istiyoruz. İki başkanın da düşüncesi Silivrispor’a hizmetse; ortalığı germeye, kötü söylemlerde bulunmaya gerek yok. Ben Sayın Akgün Duru’nun da düşüncesinin Silivri’ye hizmet olduğunu biliyorum.” ifadesini kullandı.

“3.LİGE ÇIKARMAK DA BİZİM HAKKIMIZ”

Silivrispor’un yerinin BAL değil profesyonel ligler olduğunu ifade eden Güraslan sözlerine şöyle devam etti “Silivrispor’a yakışan yer BAL Ligi değil. Zaten bunun üzüntüsünü, sıkıntısını zaten yaşıyoruz. Burada bir suçlu varsa, her zaman geminin başındaki kaptandır. Dış etkenler de problem oldu, olmadı değil ama bunlara sığınmadık hiçbir zaman. Bu düşüşte bir sebep varsa, sebep ve yükümlülüğü kendi üzerime aldım. Biz düşürmüş olabiliriz ama çıkarmak da bizim hakkımız. Bu takımı ne yapıp ne edip doğru bir yapılanmayla, öz kaynak düzenini yaratarak 3.Lige adapte edeceğiz. Silivrispor’un 3.Lig haricinde başka problemleri de var. Önce bunları halledip iyi bir yapılanmaya gidip ondan sonra takımı 3.Lige çıkarmak lazım. Silivrispor’un hak ettiği yer profesyonelliktir.”

“BU KULÜBÜN BORCU 1 YILDA KAPANACAK BİR BORÇ DEĞİL”

Silivrispor’u doğru bir yapılanmayla profesyonel ligde daha kalıcı bir hale getireceklerini dile getiren Güraslan “Elinizdeki tüm imkânları siz transfere kullanırsanız, arkadan gelen yapılandırmayı doğru yapamazsınız. Bizim covidden dolayı yaşadığımız zarar yaklaşık 1 Milyon Liralık bir rakam. Bu yapılandırmaların bozulması, tekrardan rakamların yükselmesine neden oldu. Sonuç olarak Silivrispor’a talip olan yönetim bu yapılandırmaları ödemekten sorumludur biz ya da başkası. Bu kulübün borcu 1 yılda kapanacak bir borç değil. Ha deyince biz gelelim bir anda kapatalım diye bir şey yok. Doğru yapılanma, doğru finans kaynaklarıyla her türlü kulübün borcu aşağıya çekilecektir bu süreçte. Nakdi paranızın tamamını transfere ayırırsanız gelen borcu ödeyemezsiniz” diye konuştu.

“YÖNETİM PROFESYONEL YAPAR, HOCAYA SUNAR”

Altyapıdan A takıma aldıkları 8 oyuncunun son iki senede ne kadar forma giydiği yönünde gelen bir soru üzerine de Güraslan “Biz ilk göreve geldiğimiz sene 3, ondan sonraki dönemde de 5 çocuğu profesyonel yaptık. 2 yıl boyunca bu çocukları kendi tesislerimizde kendi hocalarımıza emanet ettik. Yönetim profesyonel yapar, hocaya sunar ama hocaya kadro vermez. Hocaya kadro verdiğin zaman hocanın işine karışmış olursun. Artık ondan sonraki inisiyatif hocanın.”  şeklinde konuştu.

“YÖNETİM ÖNERİ SUNAR, ÜYELER KARAR VERİR”

Tüzükte yapılacak bazı değişikliklerin söz konusu olduğunu, bunu da Cumartesi günü genel kurulda kongre üyelerinin takdirine sunacaklarını belirten Güraslan “40 Lira olan aidatı yükseltmek istiyoruz. Borçlanma yetkisi ile ilgili bir tüzük değişikliği düşüncemiz yok. Burada vereceğimiz kararı da kendimiz vermiyoruz. Biz sunarız, üyeler karar verir. Tek başıma karar verme, alma yetkimiz yok. Tüzük değişikliği yapacak olanlar üyelerdir. Üye sayısının arttırılması için bir talep sunabiliriz.” dedi.

İŞTE GÜRASLAN’IN LİSTESİ

Taylan Güraslan’ın listesinde yer alan isimler ise şöyle: Taylan Güraslan, Raşit Yıldırım, Tuncay Kanburoğlu, Raşit Yıldırım, Suat Sarıoğlu, Hayrettin Karabulut, Mustafa Kaya, Aydın Algür, Burak Yetkin, Emrah Aydın, Cengiz Korkmaz, Mürsel Türk, Mehmet Keleş, Ayhan Yazıcıoğlu, Aslan Elmas, Mustafa Salcan, Enver Katrancı ve Deniz Yelkenci.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.