enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3398
EURO
35,1213
ALTIN
2.234,53
BIST
8.730,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güraslan; “ Tesisleri Kaymakamlık ve Bakanlığı hizmetine açmaya hazırız”

Güraslan; “ Tesisleri Kaymakamlık ve Bakanlığı hizmetine açmaya hazırız”
29.03.2020
117
A+
A-

Tüm dünyayı olumsuz yönde etkileyen Corunavirüs salgınına karşı yapılabilecek en güzel destek için Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan tüm tesisleri Kaymakamlık ve Sağlık Bakanlığının kullanımı açabileceklerini belirtti.

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; koronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında istenildiği an kulüp tesislerini Sağlık Bakanlığı’na ve ilçe kaymakamlığımız tarafından kullanımına alabileceklerini belirtti. Türkiye’de ve dünyada çok hızlı bir şekilde yayılan koronavirüs salgını için Silivrispor’dan örnek olacak ve örnek alınması gereken bir çağrı geldi. Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, ülkede vaka sayısının hızla arttığı ve tüm dünyanın alarma geçtiği koronavirüs salgını için Silivri Stadı içinde bulunan tesislerinin istenildiği an kurumlarımızın hizmetine tahsis edilebileceğini söyledi.

 

VİRÜS İLE SAVAŞTA BİRLİKTELİK ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Güraslan açıklamasında; “Silivri Stadı içinde hali hazırda kullanımda olan tesislerimiz için de 10 oda, bir yemekhane, bir mutfak, bir toplantı salonu bulunuyor. Bu alanın kullanımı için tüm görüşmelerimizi yaptık. İlçe Kaymakamımız Ali Partal ile irtibat halindeyiz. Kendilerine durumu ilettik ve beklemeye başladık. Dünya genelinde yaşanan bu trajik durum bizleri de derinden etkilemiştir. Virüs ile savaşta birlikteliğin ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Ülke genelinde adeta bir seferberlik ilan edilmişken bizler seyirci kalamazdık. Her türlü fedakarlığa hazırız, ülke olarak hep birlikte mücadele edersek bu illetten kurtulabiliriz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.