enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güraslan; “Yüksek moralle Sultanbeyli’ye gidiyoruz”

Güraslan; “Yüksek moralle Sultanbeyli’ye gidiyoruz”
11.03.2020
108
A+
A-

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan hafta sonu oynanan ve 2-1 galip geldikleri Tokatspor maçının ardından yaptığı açıklamasında; “Hopa maçının ardından oynadığımız maçta galip gelmek güzeldi zor bir hafta geçirmiştik ve bunu da galibiyetle taçlandırdık mutluyuz” dedi.

 

Geçtiğimiz hafta Artvin deplasmanında saha içi olayları nedeni ile sıkıntılı bir hafta geçiren yoğun bir çalışma sonucu oyuncularının ceza almasını önleyen Başkan Taylan Güraslan, ‘Tokat maçını kazanmamız önemliydi’ dedi. Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan yaptığı açıklamasında; “Tokat maçı kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Genel olarak baktığımızda takımımız uzun haftalar boyunca yenilgi almadan yoluna devam ediyor. Tek sıkıntımız galibiyetti bolca beraberliğin ardından gelen galibiyet bizim için daha önem arz etmekteydi.

 

TOKAT GENÇ AMA İYİ BİR TAKIM

Her ne kadar Tokat takımının ligdeki durumu ortada olmuş olsa da sahada iyi mücadele ediyorlar, çok koşuyor ve önde basmaya gayret ediyorlar. Kenarlardan uzun oynayarak sonuca gitmeye çalışıyorlar. Bizim maçta da aynısını denediler hatta maçı 1-1’e getirdilerse de tecrübesizliklerinin kurbanı oluyorlar. 1-1’in ardından oyuncularım baskıyı arttırdı ve 2-1’i yakaladılar. Genç bir takım olan Tokat takımının yolu açık olsun.

 

TOKAT MAÇ ATMOSFERİ GÜZELDİ

Güzel bir atmosferde ilçemizde yaşayan Tokatlı kardeşlerimizle birlikte maçı takip ettik. Güzel bir havada ve dostluğun ön planda olduğu mükemmel bir maç izledik yan yana hep birlikte bir bütün olarak. Sonuçta bir kazanan olacaktı üç puana ulaşan taraf olduk. Sevinçliyiz.

 

MORALİMİZ YÜKSEK

Hafta sonu İstanbul deplasmanında Sultanbeyli Belediye takımı ile karşılaşacağız. Sultanbeyli takımı iyi bir ekip güzel maç olacaktır. Tokat karşısında aldığımız galibiyetle moralimiz daha da yükseldi. Bu yüksek moralle çıkacağımız maçı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İnanıyorum ki lig sonunda takımımız hak ettiği yerde ilgi tamamlayacaktır” dedi.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.