enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5134
EURO
34,9154
ALTIN
2.441,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÜRİZ ; “İYİ BİR TAKIM OLMA YOLUNDAYIZ”

GÜRİZ ; “İYİ BİR TAKIM OLMA YOLUNDAYIZ”
10.08.2018
114
A+
A-

Çatalcaspor’da 10 günlük Bolu  kampının ardından bir açıklamada bulunan teknik direktör Sertan Güriz çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, kampın son derece  verimli geçtiğini söyledi.

Güriz ligde iyi bir Çatalcaspor izleteceklerini belirterek “ “Bolu Termal Otel’de 10 gece 11 gün kampımız sürdü. Bu süreç içinde 3 tane hazırlık maçı yaptık. Yaptığımız hazırlık maçlarındaki rakiplerimiz hep üst liglerdeydi ama bizde performansımızın yüzde 80’ini sahaya yansıtabildik. İyi bir takım olma yolundayız. Kampımız beklentimizin üzerinde oldukça verimli geçti. Hem bizim açımızdan hem de oyuncularımız açısından beklediğimiz seviyedeydi. Şimdi iki gün izin verdik. Ayın 14’ü Salı günü Anadolu Bağcılarspor ile hazırlık maçımız var. Aynı hafta ayın 18’i cumartesi günü de Gaziosmanpaşaspor ile hazırlık maçımızı oynayacağız.

Bu oynayacağımız son hazırlık maçlarımızla da eksiklerimizi tamamlayıp lige hazır olacağız. Zaten bu maçların ardından da lig haftasına gireceğiz ve konsantrasyonumuzu lig maçımıza vereceğiz. Sakat olarak önemli olmayan sakatlarımız var. Sadece aramıza geç katılan arkadaşlarımızın idman eksikliklerinden dolayı yaşadıkları adale sıkıntıları var. Onların dışında bir sıkıntımız yok. Bir tek Fuat kardeşimiz ameliyat oldu ve maç saatine kadar da yetişecektir diye düşünüyorum. Taraftarlarımız iyi bir Çatalca’yı onlara seyrettirmek isteriz. İlk Altındağ maçı ile birlikte bizleri desteklesinler. Biz de onları memnun olmaya çalışacağız. Genel olarak 3. Ligde 54 tane futbol takımı var. Hepsine başarılar diliyoruz. Futbolcular açısından başarılı bir dönem geçmesini diliyorum. Özellikle bizim futbolcularımızdan sakatlığı olmayan güzel bir sezonun geçeceği bir sezon olsun istiyoruz. Herkese iyi niyetlerimiz var ama iyi niyetlerimizi sunduğumuz takımlar bizim rakibimiz olacak en iyi niyette kendi takımımıza tabii ki.

Çatalcaspor camiası için iyi bir futbol sezonu olur umarım. Başarılarla dolu keyifli bir futbol oynayacağımız ve ligimizi hedefleyeceğimiz yerlere geleceğimiz bir futbol sezonu olur. Biz de bunun mutluluğunu yaşarız. Herkese kolay gelsin. Siz bizleri takip eden değerli spor medya camiasına da başarılar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: ENGİN AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.