enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5065
EURO
34,8132
ALTIN
2.485,46
BIST
9.551,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güzelce’ye Profesyonel Spor Kulüpleri Standartlarında Tesis

Güzelce’ye Profesyonel Spor Kulüpleri Standartlarında Tesis
06.11.2015
168
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Güzelce Turgay Şeren Stadyumu’na yaptırılan sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Büyükçekmece Belediyesi, Güzelce Turgay Şeren Stadyumu’na,  Türkiye Futbol Federasyonu’nun profesyonel kulüpler için öngördüğü standartta bir tesis yapıyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tesisin Büyükçekmece ve Güzelce’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni yapılacak spor tesislerimiz ve mevcut altyapımızla Büyükçekmece’nin adını sporda da duyurmaya kararlıyız” dedi.

“Türkiye’ye örnek olacağız”

Tesisin temel atma törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Cemal Kaya, Tamer Canbaz, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kazancı, Maksuda Sak, Güzelcespor Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Temel atma töreninden sonra açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin 24 mahallesine hizmet verebilecek toplamda 14 spor tesisinin yapımının sürdüğünü belirterek; “23 bin seyirci kapasiteli Atatürk Spor Kompleksi ile her mahalleye yaptığımız 2-3 bin kapasiteli stadyumlarıyla ve spor tesisleriyle İstanbul’da ve Türkiye’de örnek ilçe olma yolundaki kararlılığımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Kapalı pazar yeri ile birlikte tamamlanacak

Temeli atılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu’nun yaklaşık 500 metrekare bir alan üzerine kurulacağını ve bitişiğinde kapalı pazar yeri ile birlikte tamamlanacağını açıklayan Başkan Akgün, şöyle konuştu: “Bugün temelini attığımız sosyal tesis 6 adet soyunma odası, 2 adet hakem odası, malzeme deposu, revir, yönetim odası, kafeteryası ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun profesyonel kulüpler için öngördüğü standartta yapılacaktır. Ayrıca tesisin yanında yer alan kapalı pazar yeri de 1,5- 2 gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete girecektir.”

1 3 4 5

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.