enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Halit Çebi, Tekirdağspor’a aday olmayacağını açıkladı.

Halit Çebi, Tekirdağspor’a aday olmayacağını açıkladı.
22.12.2016
163
A+
A-

İş Adamı Halit Çebi, çok fazla borç yükü yüzünden Tekirdağspor’a aday olmayacağını açıkladı. İş Adamı ve Tekirdağspor Eski Kulüp Başkanlarından Halit Çebi gazetemize Tekirdağspor’un son durumu ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.

Çebi açıklamasında Tekirdağspor’a aday olmak için bir çalışma yaptığını söyledi.

Yaptığı çalışmadan Tekirağspor’un kısa vadede 1,5 Milyon TL’ye ihtiyacı olduğunu belirten Çebi, şunları kaydetti; “ Adaylığım konusunda bir çalışma vardı. Adaylık için bir çok istişarelerde bulunduk. Tekirdağspor’un 50. yılı geliyor. 1967 yılında kurulan Tekirdağspor’un haline bakın. Tekirdağspor’da sıkıntı çok büyük. Kimse taşın altına elini sokmaya cesaret edemiyor. Bazı gurupların adaylık için çalışması olabilir. Saygı duyarım. Bizde desteği verir ama bu şartlarda adaylığım söz konusu değil. Tekirdağspor 1 -1,5 Milyon TL bulamadığı takdirde küme düşer. Acil olarak 1,5 Milyon TL’ye ihtiyaç var. Bu paranın biz 500 Bin TL’si İstanbul’da ki arkadaşlar ile organize ettik. Tekirdağspor siyasetin tam ortasındadır. Tekirağspor’u siyasetten kurtarmamız lazım. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve İş adamları bu işe el atsın. Destek verilmese Tekirdağspor 1 ay içinde küme düşer. İş adamlarımız be Mülki Amirlerimiz en yakın zamanda bir toplantı yapıp bir araya gelirlerse bizde taşın altına elimizi sokmaktan kaçınmayız. Veya İyi bir yönetim oluşursa bizde o yönetimin içine gireriz. Bizde yönetime dışarıdan maddi olanak sağlamaya çalışırız. Tekirdağspor 50. yılına girecek borç harç içinde bir takım. Tekirdağspor’un tesisi ve antrenman sahası yok. Adaylık olarak bu kadar büyük bir riskin altına giremem. Para buluruz ancak 1.5 Milyon TL gibi bir rakamı bulma şansımız yok. Arkdaşlarla 500 bin TL para bulabiliriz ancak 1,5 Milyon TL’lik borcun altına giremeyiz. 15 gün sonra para bulunsa iş işten geçmiş olacak. Federasyona ve SGK’ya olan borcun ödenmesi lazım. Yoksa Tekirdağspor kurtuluşu yok ve küme düşer. Mustafa Aydoğdu çok çile çekti. Ben zamanında 30 yıl çile çektim. Mustafa Aydoğdu’nun yönetimine teşekkür ediyorum. Takımı şampiyon yaptılar ve takımı buraya kadar getirdiler. Her şeyin bir sonu var. Artık yeter. Siyaset gözetmeksizin herkesin bu işe el atması lazım”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.