enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

HELAL OLSUN DEMİRTAŞ’A

HELAL OLSUN DEMİRTAŞ’A
20.02.2018
105
A+
A-

Hafta sonunda U 19 B Liginde oynanan Beylikdüzü Kartalgücü maçında sahalarda görmeyi özlediğimiz bir davranışa imza atan Demirtaş takımının başında çıktığı maçta ilk yarı biterken Beylikdüzü Kartalgücü’nden bir oyuncunun kırmızı kart görmesi üzerine, bu kırmızı kartın haksız olduğunu düşünerek takımını ikinci yarıda sahaya adaleti sağlamak için 10 kişi çıkardı.

Devre arasında stoper olarak görev yapan Koray’ı oyundan alarak maçın ikinci yarıda 10’a 10 oynanmasını sağlayan Demirtaş Beylikdüzü Kartalgücü camiasının da gönlünü kazandı. İlk yarı biterken Beylikdüzü Kartalgücü’nün gördüğü kırmızı kartı içinde sindiremeyen Demirtaş’ın vicdanının sesine kulak vererek takımını ikinci yarıda 10 kişiyle sahaya sürdüğü ifade edildi. Maç sonrası da konuyla ilgili olarak gazetemize konuşan Demirtaş amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak futbol sahalarına çekmek, sporun içinde kalmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Futbolda sonucun kendileri için her zaman ikinci planda olduğunu, şampiyonluğun ya da küme düşmenin çok önemli olmadığını, değerlerin daha önemli olduğunu ifade ederek “Bizler de davranışlarımızla her zaman örnek olmalıyız diye düşünüyorum. Elimizden geldiğince gençlere sahip çıkmaya devam ediyoruz. Onların ellerinden tutmaya çalışıyoruz. Onları sokaklarda değil sahalarda görmek istiyoruz.” Diye konuştu. Bu arada Demirtaş’ın Beylikdüzü Kartalgücü maçında ortaya koyduğu bu davranış büyük alkış topladı.

Kaynak : İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.