enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Dünya Kupası Gazitepe’de oynandı

Işıklar: Dünya Kupası Gazitepe’de oynandı
25.08.2015
118
A+
A-

Silivri’yi tüm mahalleleri ile modern ve çağdaş bir kente dönüştüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gazitepe Mahallesi’nde hayata geçirdiği Spor Alanı düzenlemesini geçtiğimiz gün gerçekleşen renkli açılış töreni ile hizmete açtı. Gazitepe Mahallesi Bağlar Sokak’ta eski spor sahası olarak kullanılan bölge, Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında çok amaçlı modern bir spor alanı haline geldi.

IŞIKLAR; “DÜNYA KUPASI HEYECANI BU AKŞAM GAZİTEPE STADI’NDA”

Başkan Işıklar gerçekleştirdiği açılış konuşmasında şunları söyledi; “Hayırlı uğurlu olması temennisiyle inşallah daha güzel tesisleri hep birlikte açacağız. Dünya Kupası bu akşam Gazitepe’de oynanacak. Dünya Kupası nedeniyle kimse gelmez dediler ama tüm Gazitepe burada, bu coşkuyu göreceğimi biliyordum. Sizlere sözler vermiştik. Önce caminin çevresini düzenlemekle başladık. Muhtarımızla uyum içinde çalıştık. Onun da girişimleriyle Düğün Salonu ve tüm yolları elden geçirdik. Kulüp Başkanı Metin kardeşime de çok teşekkür ediyorum. Bu kulübü ayakta tuttu. Bu alanda fiziki iyileştirmeler yaparak burayı Gazitepe Spor Kulübü’ne emanet edeceğiz. Yeni Arda’lar Silivri’den yetişecek. Kız erkek ayırmadan tüm çocuklarımız hem okuyacak hem de sanat ve sporla buluşacak. İlçemizde bulunan 25 kulübümüzün tamamına destek olarak, fiziki şartların iyileştirilmesi konusunda çalışıyoruz. Bu anlayışımıza destek olduğunuz için teşekkür ederiz. En büyük projemiz çocuklarımız, çocuklarımızın geleceği.” 

IŞIKLAR’DAN KAFETERYA MÜJDESİ

Gazitepeli kadınlardan gelen talep üzerine Spor Alanında bir kafeterya düzenlemesi de yapacağını müjdeleyen Işıklar; “Buraya kafeterya da yapacağız. Tüm Gazitepe’nin oturup çayını içeceği, sohbet edeceği ortak alan olacak. Kadınlarımıza müjdeliyorum” dedi.

GÖSTERİ MAÇLARI YAPILDI

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Halk Oyunları gösterisinin ardından gösteri maçları yapıldı. Küçük Gazitepe Sporcuları, Gazitepespor ile Silivrispor A takımı, Gazitepe Veteranları ile Silivrispor Veteranları ve Selimpaşa Bayan Futbol Takımı’nın açılış programına özel 10’ar dakikalık gösteri maçlarını mahalle sakinleri ilgiyle izledi.

70’LİK VETERANLAR AÇILIŞA DAMGASINI VURDU

Açılış programına Gazitepeli Yaşlı Veteranların gösteri maçı damgasını vurdu. Yaş ortalaması 70’in üzerinde olan Veteranlar, gençlik yıllarında bu alanda toz toprak içinde top oynamaya çalıştıklarını ifade ederek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerini iletti. Sporun yaşı olmadığını söyleyen 70’lik Veteranlar, gösteri maçında ter atarak gençlere taş çıkarttı.

GAZİTEPE’DE NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi tarafından Gazitepe Mahallesi Bağlar Sokak’ta yapılan Spor Alanı Düzenleme Çalışmaları kapsamında toplam 5530 metrekare alan üzerinde, 875 metrekare sert zemin uygulaması gerçekleştirildi. 1850 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılan bölgeye çift pota basketbol – voleybol sahası ile 2047 metrekarelik halı saha yapıldı. 300 kişi kapasiteli amfinin yapıldığı spor alanı fitness aletleri ve çocuk oyun gruplarıyla Gazitepeliler için nefes alma noktası haline geldi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.