enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5400
EURO
34,8621
ALTIN
2.424,20
BIST
9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İşkar: ‘Her şeyi yaptık ama sonuca gidemedik’

İşkar: ‘Her şeyi yaptık ama sonuca gidemedik’
10.03.2017
111
A+
A-

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta mücadele eden sarı kırmızılı ekibimizin teknik direktörü Erdal İşkarla hafta içinde yapmış olduğumuz özel röportajda Gebze maçını kesin almaları gerektiğini fakat buna en başta hakem müdahalesi olduğunu ve şansızlıklar sonucunda olmadığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonu Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Gebzespora karşı mükemmel bir futbol oynayan fakat sonuca gidemeyen Çorluspor 1947 takımının teknik direktörü Erdal İşkar orta hakemin oyuna çok müdahale ettiğini ve bir türlü şanslarının olmadığı yönünde görüş belirtti.

Gebze Maçı Var Olup Olmama Maçımızdı

Erdal İşkar, Gebze maçı bizim var olup olmama maçımızdı, maça iyi hazırlandık maçında geneline baktığınız zaman 90 dakika sahada mücadele eden koşan, galibiyet için varını yoğunu ortaya koyan bir Çorluspor 1947 vardı. Müsabakada 8-10 tane pozisyon ürettik malesef bu pozisyonlardan sadece birini gole çevirdik. 1-0 her zaman tehli bir sonuçtur, müsabakada 2-3. golü bulabilirdik ama malesef gol yapamadık ve 84. dakika da şansız bir şekilde gol yedik. Tabi bu haketmediğimiz bir bareberlikti, gerçekten maça çok iyi hazırlanmıştık çok ta iyi oynadığımız maçı malesef berabere bitidik. Ama ben futbolcularımı tebrik ediyorum, sahada ki mücadelelerinden dolayı, 90 dakika boyunca koşmalarından dolayı, gayretlerinden, coşkusundan, çalışmalarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.

Hakem Oyuna Çok Müdahale Etti

İşkar, Müsabaka da oyuncumuz Celalettin elinden sakatlandı, rakip takımın yapmış olduğu harekette oyuncumuzun bileği kırıldı, fakat hakem buna faul bile vermedi. İlk yarıda tempolu bir futbol oynuyoruz fakat hakem buna müdahale ediyor, 4-5 tane Gebze oyuncusu kendini yere atıyor orta hakem oyunu durduruyor. İşin ilginç tarafı da şu anda biz Mart ayının ilk haftasındayız, yani Ağustos değiliz, Temmuz değiliz orta hakem ilk yarıda su molası veriyor. Maç 0-0 devam ediyor, ataklarımız tehli gelişiyor ama hakem tarafından engelleniyoruz dedi.

Son 4 Maçımızı Kazanmak İstiyoruz

İşkar, Şu anda 4 maçımız kaldı bu hafta sonu Uzunköprü deplasmanına çıkacağız bu maçı kazanmak istiyoruz, matematiksel olarak şampiyonluk şansımız devam ediyor. Son 4 maçımızı da kazanmak istiyoruz, son ana kadar, terimizin son damlasına kadra bu yarışın içinde olacağız.

Şampiyonluk Şansımız Mastematiksel Olarak Devam Ediyor

Şampiyonuk şanslarının matematiksel olarak devam ettiğini belirten İşkar, Lige baktığımız zaman kafada Ergene Velimeşe Spor, Gebzespor, Sultangazispor ve Edirne Spor var biz bu takımlarla 8 tane maç yaptık bu takımlar arasında bizi sadece Sultangazi yendi, yani çok iyi futbol oynuyoruz, çok iyi mücadele ediyoruz fakat şansızlığımızın kurbanı oluyoruz, top bizi sevmiyor. İyi mücadele eden, iyi bir fuybol oynayan takım yarattık bir tek zaman zaman istediğimizi sonuca yansıtamadık tek eksiğimiz bu, bir de ligde oyuncularımız tarafından şansızlıklarımız oldu, as kalecimizin gereksiz çıkışı ile almış olduğu 20 maçlık ceza, yine bunun yanında aldığımız forvet oyuncularının sakatlıkları işte bunların hepsi bize olumsuzluk yarattı. Aşa şu anda şampiyonluk şansımız var biz son ana kadar şampiyonluğu kovalayacağız dedi. – trakyasporgazetesi.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.