enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İşkar: ‘Sonuna kadar mücadeleye devam’

İşkar: ‘Sonuna kadar mücadeleye devam’
24.02.2017
95
A+
A-

Çorlu General Basri Saran Stadyumunda geçtiğimiz hafta sonu Sultangazi Spor ile 2-2 berabere kalarak büyük bir fırsatı elimden kaçıran sarı kırmızılıların teknik sorumlusu Erdal İşkar, Henüz her şey bitmiş değil, sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz dedi.

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta sonu bir darbe alan temsilcimiz Çorluspor1947 Sultangazispor ile 2-2 berbere kaldı. Müsabaka sonrasında hafta içi gazetemize özel röportaj veren sarı kırmızılıların teknik direktörü Erdal İşkar, Henüz her şey bitmiş değil, sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz dedi.

Erdal İşlar, Sultangazispor maçına mutlaka 3 puan parolası ile çıktık, tabi maçın başında İlkayın sakatlığı bizi olumsuz etkiledi, kulübemizde başka santrafor bulunmadığı için mecburen başka natifler üretmek zorunda kaldık. Tabi ki kolay maç olmadı, rakibin iki tane pozisyonu var o da duran toptan, baskılı oynadık 3 puan için sahaya çıktık ama olmadı, tabi bundan son derece üzgünüz, iyi bir atmosfer vardı sahada, müthiş bir taraftarımız vardı, bunu maçtan önce de konuşmuştuk. Çorluspor1947 taraftarı kenetlenmiş durumda, desteği ve inancı çok büyük. Sultangazispora yenildik ama tabi her şey bitmiş değil, biz asla pes etmeyeceğiz, vazgeçmeyeceğiz, sonuna kadar kovalayacağız, daha önümüz de 6 tane maçımız var, evet Sultangazispor ile büyük bir avantajı elimizden kaçırdık, kaybettik ama netice de her şey bitmiş değil, dediğim gibi biz asla pes etmeyeceğiz asla vazgeçmeyeceğiz sonuna kadar bu işi biz kovalayacağız dedi.

Bu hafta oynanılacak olan Bayrampaşa Tuna maçına da değinen İşkar, Şimdi önümüzde Bayrampaşa Tuna maçı var, Bayrampaşa küme de kalma mücadelesi veriyor, bu maç her iki taraf içinde önemli bir karşılaşma olacak, ligde böyle müsabakalar zorlu geçer, bu maça çok dikkat etmemiz gerekiyor, çok iyi konsantre olmamız gerekiyor, bu mücadeleden 3 puanla dönüp Gebze Spor maçına da moralli çıkmak istiyoruz dedi.
Takımda özellikle forvet hattında yaşanılan sakatlıklar konusuna da değinen Erdal İşkar, Bu sezon santrafor bölgesinde yaşanılan sakatlıklardan dolayı çok sıkıntı yaşadık, 2-3 oyuncumuz önemli sakatlıklar geçirdi, tabi forvet arayışlarımız devam ediyor, 1 tane transfer yapabiliriz o bölgeye, buda yarın öbür gün belli olur, zaten görüştüğümüz oyuncular da var bugün yarın belli olur dedi. – Çorluda Haber

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.