enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
35,0317
ALTIN
2.460,71
BIST
9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İSTANBUL ARENA ŞAMP: 0-0

İSTANBUL ARENA ŞAMP: 0-0
10.01.2022
147
A+
A-

U 16 Ligi 2.Grupta oynanan maçta lider İstanbul Arena yakın takipçisi Beylikdüzüsporla 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

U 16 Ligi 2.Grupta oynanan maçta lider İstanbul Arena yakın takipçisi Beylikdüzüspor’la 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

Mimarsinan Baba Hakkı Stadı’nda oynanan maç tam bir taktik savaşına sahne oldu.

Şampiyonluk yarışında kendisine avantaj sağlamak için galibiyetten başka şansı olmayan Beylikdüzüspor deplasmanda atak bir oyun ortaya koyarak kazanmak için bütün riskleri alarak oynadı. İstanbul Arena ise oyunu kendi sahasında kabul ederek orta saha ve savunma bloklarını yakın oynattı.

Alan savunmasını çok iyi uygulayan İstanbul Arena maçın büyük bölümünde baskı yemesine rağmen rakibini tehlike bölgesinden uzak tuttu.

Beylikdüzüspor atak gözükmesine rağmen bunu skora yansıtamazken 80 dakika sonunda da ortaya çıkan 0-0’lık sonuçla İstanbul Arena bitime iki hafta kala şampiyonluk için büyük bir avantajın sahibi oldu.

Ligin ilk yarısında rakibiyle 1-1 berabere kalan, bitime iki hafta kala bir maçını da hükmen kazanacak olan İstanbul Arena şampiyonluk için adeta son 90 dakikasını beklemeye başladı.

Kaynak: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.