enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KAPTAN YUNUS KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

KAPTAN YUNUS  KENDİNE YAKIŞANI YAPTI
16.07.2019
133
A+
A-

Günlerdir transferiyle ilgili çeşitli haberler çıkan ve Silivrispor un resmî sitesinden önceki gün ‘ Kaptan Yunus ile yollarınız ayrıldı’ açıklamasının ardından suskunluğunu bozan Silivrispor Kaptanı Yunus Yaşar kendine yakışır bir açıklamayla kulübe veda etti. Kaptan Yaşar ın açıklaması şöyle:

Sevgili Silivrispor Ailem ;

25.11.1999 yılında tanıştım bu kutsal formayla. İlk başladığım günden bugüne kadar aynı heyecanla aynı arzuyla aynı istekle taşıdım bu armayı göğsümde. Kendime ve kulübüme karşı her zaman dürüst oldum bundan sonrada dürüst olmaya devam edeceğim. Burası benim evim,ailem. Çok güzel insanlarla tanıştım çok güzel dostluklar kurdum. Bu kulüpte yıllarım geçti büyüdüm,evlendim ve çocuğum doğdu. Bu kulüpte oynarken en sevdiğim insanları kaybettim. Büyük mutlulukları ve acıları hep beraber yaşadık. Silivrisporu her zaman evim olarak göreceğim. Bu ailenin önemli bir parçası olmak benim için gurur kaynağıdır. Futbolun içinde her zaman bitiş ve başlangıçlar vardır. Sözleşmem bitmiş olmasına rağmen kulübüme olan saygımdan dolayı herhangi bir kulüple görüşme yapmadım sabırla kendi kulübümden çağrılmayı bekledim . Kulüp sekreterinden gelen telefonla günler sonra davet edildim. Yeni yönetim kurulundan 3 yönetici ile yaptığımız kısa görüşmede aldıkları karar doğrultusunda benimle çalışmak istemediklerini öğrendim. Kendilerine teşekkür ederek ve başarılar dileyerek kulübümden ayrıldım. Çok güzel duygularla ayrılıyorum. Oyuncular gider oyuncular gelir. İlk A takım maçına çıktığımda kulübümüz 1. amatör kümedeydi şükürler olsun ki 3.ligde kulübüme veda ediyorum. Her kategorisinde kaptanlık yapmanın her kategorisinde şampiyonluk yaşamanın gururuyla ayrılıyorum. Her zaman kulübümün destekçisi olacağım. Umarım yeni gelen futbolcu kardeşlerimizde bizden devraldıkları Silivrispor bayrağını layıkıyla dalgalandırırlar. Başkanlar,teknik direktörler ve oyuncular geçicidir yanlızca arma kalıcıdır. Vedalar zordur insanın evinden yuvasından kopması bir o kadar daha zordur. ALLAH’A şükürler olsun ki bana böyle bir veda nasip etti alnım ak başım dik. Büyük duygu yoğunluğu içerisinde yazıyorum bu cümleleri. Maddi manevi sahip olduğum herşeyi Silivrispora borçluyum. Tüm hayatımı burada geçirdikten sonra hoşçakalın demek inanın çok zor. Çok değerli Silivrispor taraftarına ve çok değerli Silivri halkına yıllardır şahsıma gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok özleyeceğim. Her zaman aklımda,kalbimde ve dualarımda olacaksınız. Burada geçirdiğim senelerde beraber olduğum kader birliği yaptığım sohbetim muhabbetim olan herkese hakkımı sonuna kadar helal ediyorum sizlerde hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum. Silivrispor kulübüne de yeni sezonda başarılar diliyorum bütün güzellikler sizinle olsun.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.