enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Karakaş ve Priştine’den çilek transfer

Karakaş ve Priştine’den çilek transfer
19.08.2021
224
A+
A-

Silivrispor’un en genç iki yönetim kurulu üyelerinden Şahan Karakaş ve Ege Priştine’den takıma genç stoper hediyesi ile adete çilek transfere imza attılar ve Bahadır Bilen’in imzasını attırdılar.

Silivrispor’un en genç iki yönetim kurulu üyelerinden Şahan Karakaş ve Ege Priştine’den takıma genç stoper hediyesi ile adete çilek transfere imza attılar ve Bahadır Bilen’in imzasını attırdılar. Yeni sezonda hem takımı hem de yönetimini gençleştirme hedefleri doğrultusunda adımlar atan Akgün Duru transferde hız kesmiyor. Silivrispor Kulüp tarihinde en genç yönetim kurulu üyelerinden olan Ege Priştine ve Şahan Karakaş kendileri gibi genç oyuncu Bahadır Bilen’i takıma dahil ettiler. İki genç yönetim kurulu üyesinin girdiği transfer görüşmesinde stoper mevkiinde oynayan Bahadır Bilen’in işini bitirdiler.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.