enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5827
EURO
35,0155
ALTIN
2.461,48
BIST
9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Küçükçekme’den 3 Takım Türkiye Şampiyonasında

Küçükçekmeceli amatör futbol takımları, büyük başarı elde ederek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Küçükçekme’den 3 Takım Türkiye Şampiyonasında
03.02.2016
119
A+
A-

U 15 ve U 17 Gençler Ligi’nde Küçükçekmece’yi temsil eden ve gruplarında şampiyon olan U 15 de İkitellispor, Halkalı Taştepespor ve Söğütlüçeşeme Birlikspor ve U 17 de ise İkitellispor takımları, İstanbul elemelerinde rakiplerini geçerek, ilçeyi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Böylelikle

Küçükçekmece U17 liginde 1, U15 liginde ise 3 takımla Türkiye şampiyonasına katılacak.

 “BU BAŞARI DESTEĞİMİZİN BOŞUNA OLMADIĞINI KANITLADI”

Sporun ve sporcunun dostu Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise Küçükçekmeceli genç sporcuları tebrik ederek, “Küçükçekmece Belediyesi olarak her zaman amatör spor kulüplerimize, spora gönül veren gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bu başarılar verdiğimiz desteğin boşuna olmadığını bizlere kanıtlıyor. Unutmayın ki sporla uğraşmayan bir genç sokaklara atılmış bir gençtir” dedi.

U 17 Gençler liginde 35 grupta 280 takım içinde 20 takımla Küçükçekmece’yi temsil eden ilçe takımlarımızdan İkitellispor, Küçükçekmecespor ve İFAspor takımları grup şampiyonu oldu. U15 Gençler liginde ise Küçükçekmecespor, Halkalı Taştepespor, İkitellispor ve Söğütlüçeşme Birlikspor takımları guruplarında şampiyon oldu.

BİNLERCE MALZEME DAĞITILDI

Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki amatör spor kulüplerine bugüne kadar binlerce malzeme dağıttı. Futbol topu, eşofman, spor ayakkabısı gibi akla gelebilecek her türlü malzeme yardımını ilçedeki amatör spor kulüplerine sağlayan Küçükçekmece Belediyesi, ödül almış takımların da İstanbul dışındaki müsabakalara ulaşımını sağlıyor.

Türkiye Şampiyonası 1 Türkiye Şampiyonası 3 Türkiye Şampiyonası 4 Türkiye Şampiyonası

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.