enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5638
EURO
34,9584
ALTIN
2.445,56
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KUPA BEYİ SİLİVRİSPOR’UN RAKİBİ KARTAL

KUPA BEYİ SİLİVRİSPOR’UN RAKİBİ KARTAL
25.08.2015
107
A+
A-

 

“Ziraat Türkiye Kupası Türkiye`yi Kucaklıyor” sloganı ile bu yıl 52.`si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Müsabakaları kurası, Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi`nde çekildi. Temsilcimiz Silivrispor’un rakibi Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Kartalspor oldu.

 

Yayıncı Kuruluş A Haber`den canlı yayınlanan kura çekimine, Profesyonel Kurul Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kanık, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

Profesyonel Kurul Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu`na Spor Toto 3. Lig`den 7, Spor Toto 2. Lig`den 19, PTT 1. Lig ile Spor Toto Süper Lig`den 13`er takımın yükseldiğini vurgulayarak, “Bugün gerçekleştireceğimiz kura çekimine BAL`dan da iki takımımız katılıyor. Ben burada özellikle Tatvan Gençlerbirliği ve Niğde Belediyespor`u özellikle kutlamak istiyorum” dedi.

Kura çekimine 27`si seri başı toplam 54 takımın katıldığını belirten Koşar, “Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye`yi kucaklamaya devam ediyor. Heyecanımız ve mutluluğumuz sürüyor. Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda PTT 1. Lig kulüplerimizin başkanları Federasyon Başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç`ı ziyaret etti. Bakanlığımızın bu ligdeki takımlarımıza önemli katkıları olacak. Yine önümüzdeki günlerde tesisleşme ve alt yapıya önem veren Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig takımlarımız öncelikli olmak üzere, önemli destekler vermeyi de planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Koşar, konuşmasını Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu`nda mücadele edecek takımlara başarılar dileyerek tamamladı.

Daha sonra Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Müsabakaları kura çekimine geçildi ve seri başı 27 takım, seri başı olmayan 27 takım ile eşleşti. 3 Tur Müsabakaları, 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda 1.Turda Ümraniye’yi, 2.Turda da Tepecikspor’u eleyerek bütün dikkatleri üzerine toplayan Silivrispor’un rakibi de Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Kartalspor oldu. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak olan karşılaşma Kartalspor ev sahipliğinde oynanacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.