enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Lider’de İkinci Yarı Hazırlıklarına Tam Gaz

Lider’de İkinci Yarı Hazırlıklarına Tam Gaz
29.12.2016
109
A+
A-

Ligin ilk yarısının son haftasında oynadığı Kırıkhan maçının ardından tüm takıma verilen bir haftalık iznin bitimi ile birlikte tüm kadro tekrar bir araya geldi ve ilk idmanını gerçekleştirdi.

Silivrispor’da teknik patron Sertan Güriz nezaretinde ilk idman Silivri Stadı’nda yapıldı. Önceki gün yapılan idmana kadroya yeni dahil edilen Ömer Sunar ile birlikte Aykut Sevim’de katıldı. Eksiksiz bir şekilde idmanlarına devam eden Silivrispor hafta için kamp programı dahilinde Antalya, Belek’e hareket edecek ve burada 10 kalacak. Grubunda en az gol yiyen takım olma unvanını elinde bulunduran lider Silivrispor devre arası kampında Antalya Belek’te geçirmeye hazırlanıyor. Hafta sonu oynadığı Kırıkhan maçını 1-0 kazanmasının ardından oyunculara verilen 6 günlük izin ise bu Cumartesi tamamladı. Cumartesi günü tesislerde toplanan Silivrispor’da aralık ayının 28. günü Antalya kampında olacaklar. 28 Aralıkta Antalya, Belek’te olacak olan takım burada üç hazırlık maçı yapacak. 28 Aralıkta başlayan kamp programı 06 Ocak’ta tamamlanacak.

KAMP KADROSU BELİRLENDİ
Silivrispor’da teknik patron Sertan Güriz’in raporları doğrultusunda Antalya kamp kadrosu da belirlendi. Gelen resmi olmayan bilgilere göre devre arası Antalya kampında ikinci devre için takımda kadro sayısının 25’e düşürüldü.

trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.