enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4842
EURO
34,7685
ALTIN
2.490,12
BIST
9.536,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Maç Biter Gazitepe Bitmez! 3-2

22.12.2016
115
A+
A-

Amatör 1.Küme 1.Grupta oynanan ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Gazitepespor 2-0 yenik duruma düştüğü maçta büyük bir geri dönüşe imza atarak Esenyurt İncirtepe’yi son 13 dakikada bulduğu gollerle 3-2 mağlup etti.

Silivri Stadı’nda oynanan ve 90 dakikası büyük bir çekişmeye shane olan maça konuk takım hızlı başladı. Daha maçın 3. dakikasında Yeşil Sarılılar Nazmi’nin golüyle 1-0 öne geçerek avantajı ele geçirdi. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü golle şoka giren Gazitepe defansı toparlanmakta bir hayli zorlandı. Bu bölümde Esenyurt İncirtepe bir çok net fırsattan da yararlanamadı. İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıya ilk yarıdaki oyuncu dizilişi ile çıkan Gazitepe daha baskılı bir oyun ortaya koydu. Maçın 57. dakikasında yine bir defans hatasında İncirtepeli oyuncu Utku kendi aldığı topla Gazitepe ceza alanı içine girer girmez mükemmel bir şutla durumu 2-0 yaptı. Bu şok golün ardından iyice hırslanan Gazitepeli oyuncular İncirtepe kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 77. dakikasında Mehmet İstek skoru 2-1 yaparak ev sahibi ekibi umutlandıran isim oldu. Maçın 90. dakikasında sol kenardan yapılan bir ortaya iyi yükselen Gazitepeli oyuncu Çağatay güzel bir kafa vuruşuyla skora denge getirdi: 2-2. Hakem maçın sonuna 4 dakika ilave süre ekledi. 90+2. dakikada Gazitepe adnı kazanılan serbest atışı Adem Yaşar kullandı.

Bu oyuncunun şık ve düzgün vuruşunda skor ev sahibi lehine 3-2 oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca Gazitepe 2-0 mağlup duruma düştüğü maçı çevirerek önemli bir galibiyete imza attı.

Haber ve fotoğraf: ENGİN AKIN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.