enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MAHALLELERİN ŞAMPİYONU KARADENİZ

MAHALLELERİN ŞAMPİYONU KARADENİZ
18.09.2019
107
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Karadeniz ve Zafer Mahalleleri arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Turnuvada ipi göğüsleyen Karadeniz Mahallesi olurken, şampiyon takıma kupasını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel takdim etti.

17 Ağustos’ta grup maçlarıyla başlayan Süleymanpaşa Belediyesi Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından, Karadeniz Mahallesi ile Zafer Mahallesi finale kaldı. 15 Eylül Pazar günü saat 20.00’da başlayan müsabaka 7-4 Karadeniz Mahallesi’nin galibiyeti ile sonuçlandı. Bu sonuçla 1. Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ilk şampiyonu unvanını da Karadeniz Mahallesi elde etmiş oldu.
SPOR BİRLEŞTİRİCİ GÜÇTÜR
Karşılaşmanın ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Yüksel şöyle konuştu: “Bu organizasyonlar bizim birlik ve beraberliğimiz için çok önemli. Kimin kazandığının çok önemi yok. Önemli olan, Süleymanpaşa’da yaşayan 200 bin hemşehrimizin       birlik ve beraberliğinin daim olması ve kaynaşmamız. Çünkü bize bizden gayrısı yalan. Bunu 81 milyon vatandaşımız için de söyleyebilirim. İşte bu organizasyonlar, bizi gerçekten bir millet, bir ilçe yapıyor. Önümüzdeki sezon, Allah nasip ederse, 14 merkez mahallemizin tamamının bu organizasyona katılmasını, mümkünse mahalle sakinlerimizin de katılımını sağlayacak etkinliklerin de olduğu bir organizasyon yapmak istiyoruz. Bu başlangıç oldu, inşallah önümüzdeki yıllarda çok daha güzellerini gerçekleştireceğiz.”
ŞAMPİYONA KUPASINI VERDİ
Başkan Yüksel, final müsabakasında rakibi Zafer Mahallesi’ni 7-4 yenerek şampiyon olan Karadeniz Mahallesi’ni kutlayarak şampiyonluk kupasını takdim etti.
Süleymanpaşa Belediyesi 1. Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası ödül töreninde Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin de yer aldı.

Kaynak: Onur ŞEKER

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.