enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MEDİCELL SEZONU AÇTI

MEDİCELL SEZONU AÇTI
16.01.2019
145
A+
A-

Amatör 2.Küme ekiplerinden Medicell İstanbul Mimarobaspor yeni sezonun ilk antrenmanını yaparak 2018- 2019 sezonuna merhaba dedi.

Sportif Direktör Metin Taner ve Yusuf Kaya yönetiminde yapılan antrenmana yeni transferlerin tam kadro halinde katılım gösterdiği, Güzelce Stadı’nda yapılan çalışmada oyuncuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi.

Yeni sezonda hedefini 1.Amatör Küme olarak belirleyen Medicell İstanbul Mimarobaspor’da sportif direktör Metin Taner’in de yeni sezonda futbola döneceği, takımla birlikte sahada mücadele edeceği ifade edildi. Taner ile birlikte teknik sorumluluk görevini de Yusuf Kaya’nın yürüteceği, teknik konularda da kararları birlikte alacakları belirtildi.

Medicell İstanbul Mimarobaspor Sportif Direktörü Metin Taner gazetemize yaptığı açıklamada ilk hedeflerinin Fair Play doğrultusunda centilmence mücadele etmek olduğunu söyledi. Taner “Amacımız önce Fair Play doğrultusunda centilmence mücadele etmek. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Herkese başarılar diliyoruz. Centilmence bir sezon olsun. Şimdi konuşmanın  değil çalışmanın vakti. Herşeyi sahada göreceğiz. Ben de bu sezon futbol oynayarak tecrübemi gençlerle paylaşmak istiyorum.” Diye konuştu. Grupla ilgili yorum yapmak için erken olduğunu, takımları tanımadığını belirten Taner “Gruptaki rakiplerimizi görmeden hiçbir şey demeyeceğim. Gruptaki takımların bir çoğunu tanımıyorum. Ben de ilk kez 2.Amatör Kümede oynayacağım için benim için  de yeni bir macera olacak.” Diye konuştu.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.