enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mehmet Şirin Aksu istifa etti

Mehmet Şirin Aksu istifa etti
25.08.2015
239
A+
A-

Sönmez Aras’ın da ikinci başkanlığa getirildiği ifade edildi. İstifa sonrası ilk açıklamayı gazetemize yapan Aksu, istifasının görevden kaçış değil, kulübün siyasi bir kimlik taşımısın engellemek amacıyla yönetim kurulu olarak ortak alınmış bir karar olduğunu söyledi. Aksu “Siyasete döndüğüm için kulüp başkanlığı görevimden istifa ettim. İstifa etmenin sebebi de görevden kaçmak, birinden korkmak değil, spor kulübünün siyasi kimlik taşımaması açısından bu kararı aldık arkadaşlarımızla birlikte. Ben 2004’te meclis üyeliğine aday olmuştum. Seçilmedikten sonra siyaseti bırakmıştım. Bir spor kulübü kurmaya karar verdik. 2004’ten 2014’e kadar bu görevi layıki ile yaptığıma inanıyorum. İnşallah  bundan sonraki süreçte buradaki arkadaşlarımıza destek vereceğiz. Çünkü amacımız başkanlık değil amacımız toplumun gençlerine daha iyi hizmet verebilmekse kimin başkan olduğu bizim için önemli değil.” ifadesini kullandı.


Kendisi hakkında sporu siyasete alet ettiği yönünde gündem yaratıldığını kaydeden Aksu, isim de vererek “Tabi siyasetçilerden isim de verebilirim. AKP İlçe Başkanı Dilek Demirel tarafından spor kulüplerinin siyasete taraf olduğunu söylemini duydum. Ben hanımefendiye şu tavsiyede bulunurum: Eleştiriyi yapmak çok kolaydır ama hizmet yapmak zordur. Bugüne kadar kaç tane kulübün kapısını açmış, kaç kulübün maddi manevi sorunlarını çözmek için uğraş vermiş. Boş lafı dili olan herkes konuşur. İcraat bizim için önemlidir. Benim bu görevi bırakmamın sebebi de birilerine siyasi malzeme vermemek içindir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da dik bir şekilde siyasette mücadele edeceğim. İnşallah önümüzdeki süreçte istediğimiz siyasi sonucu başkanımızın lehine olur. Çünkü mahallemize gerçekten çok önemli hizmetleri oldu. Biz öyle birilerine yalakalık yapmak için söylemiyorum çünkü otoban bağlantısı olan bir yol üzerinde mahallemiz. Bu alanda çok insanlarımız can verdi. 2009 seçim öncesi de bir amcamın kızı rahmetli olmuştu. Maalesef Ankara-İstanbul-Silivri AK Parti’nin elindeyken bu sorunu çözemediler. Ama belediye  başkanımız geldiği gibi bu mahallenin sorununu giderdi. Arkasından 5 yıla zor bela bir projesi çizdirdiğimiz spor tesisini bitirip kulübe teslim etti. Arkasından mahallemizde çok amaçlı bir spor salonuna ihtiyacımız olduğunu belirttiğimiz gibi kısa bir sürede hemen başladı. Nasip olursa 1-2 hafta içinde de açılışını yapacağız. Böyle bir başkana destek vermek, ona hizmetlerine karşı çalışmak bence çok değil azdır. 30 seneyi geçik bir mahalleyiz. 25 senedir ben oturuyorum. Başkanımızın döneminde mahallemizde yapılan hizmetleri geçmiş hiçbir dönemde göremedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah göreve geldiğinde daha güzel hizmetlerin devamını dileğiyle.” şeklinde konuştu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU-www.istanbulamator.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.