enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MESUT ÜNER’E GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR

MESUT ÜNER’E GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR
14.08.2022
108
A+
A-

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, camialarının yanında olan ve her daim zor anlarında takıma verdiği güç ile herkesin takdirini toplayan Çatalcaspor Onursal ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür ettiğini söyledi.

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, camialarının yanında olan ve her daim zor anlarında takıma verdiği güç ile herkesin takdirini toplayan Çatalcaspor Onursal ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür ettiğini söyledi. Sıkıntılı dönemlerde hızır gibi yetişerek takıma adeta can suyu olan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in bu desteğiyle moral motivasyonlarını üst seviyelere çıkardıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, bu moralle takımın çok iyi bir hazırlık dönemi geçireceğine inandıklarını söyledi. Başkan Hasan Gökçe, “Çatalcaspor Onursal ve Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’e Bolu Termal Otel Kampı için camiamız ve Çatalca adına teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yeni sezon öncesi da Çatalcaspor’a desteğini sonuna kadar hissettiren Çatalcaspor Onursal ve Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’e hem kamp, hem transferler, hem de lojistik anlamda verdiği destek için teşekkür ediyorum. Çatalcaspor’un 80. Yılda yaşanan bu birlik ve beraberlik havasını lige de yansıtıp iyi neticeler alan bir takım olarak bizlere verilen desteğin karşılığını başarılarımızla kat kat geri vereceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

KAYNAK : İBRAHİM KESKİN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.