enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

OKAN AYDIN DAN TEKİRDAĞSPOR’A VEDA

OKAN AYDIN DAN TEKİRDAĞSPOR’A VEDA
27.02.2018
144
A+
A-

BÜYÜK TEKİRDAĞSPOR CAMİASI

Yaklaşık 8 yıldır Büyük Tekirdağspora emek vermekteydim çok zor şartlarda işimi altyapıda ve A takımda eniyi şekilde yapmaya gecemi gündüzüme katarak maddi beklentilerimin karşılanmamasına rağmen emek verdim.
altyapıda resmî olarak 25in üzerinde her yaş kategorisinde İl Şampiyonlukları yaşayarak Büyük Tekirdağsporumuzu ülkemizin heryerinde söz ettirerek manevi olarak hiç yılmadan gurur ve onurla çok çalıştım..
Bilindiği gibi yardımcı hoca olarak
A takımda sezon başı göreve başladım sezon ortası Antalya kampında yüz üstü bırakılmamıza rağmen 21 gün boyunca takımımın yanında hem maddi hem manevi olarak durarak mevcut kadronun dağılmasına izin vermedim takımın ayakta durması ve güçlenmesi için elimden gelen çabayı sarfetttim.
Bunca kaos bunca zorluğa rağmen oyuncularımla birlikte liğe galibiyet ile başladım. Yeni yönetimin bana yaptığı teklif ile takımı devraldım. Eksiklerimizle liğin enzorlu 5 takımı ile oynayarak bugüne kadar getirdim.
Ancak takım otoriteme karşı yapılan belli yanlışlardan dolayı sinerjimi kaybettim ve “başarının ekip işi” olduğu inancıyla oluşturduğum vizyonumun,akademik kariyerimin yıpranmış olduğunu sezmekteyim.Bunun üzerine bu akşam yeni yönetimle yaptığımız toplantı neticesinde Tekirdağspordaki görevimden ayrılmış bulunmaktayım.
Futbolcu Kardeşlerim ve Tekirdağspor Taraftarları Haklarını Helal Etsinler Benden Yana Hakkım Varsa Helal Olsun…Tüm camiaya ve kendi adıma hayırlı olmasını diler başarılar dilerim.

Okan AYDIN 
Teknik Sorumlu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.