enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2387
EURO
35,0877
ALTIN
2.507,80
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ORTAKÖYSPOR ZİRVE BENİM DEDİ ( 1 – 2 )

ORTAKÖYSPOR ZİRVE BENİM DEDİ ( 1 – 2 )
08.05.2024
36
A+
A-

2.Amatör 2.Grup’ta maç eksiği ve aynı puanla Subaşıspor’un önünde haftaya giren lider Ortaköyspor, son dakika genç Kemal’in golü ile puanını 25’e çıkartırken avantajı da cebine koyarak zorlu Subaşıspor deplasmandan 3 puanla döndü.

Her şey SİLİVRİ’M ❤️ de spor için.
STAD : Çatalca Çanaksa Sahası
HAKEMLER : Muzaffer KURUN
Tuna KOVANCI – Serhan TAŞKURT
SUBAŞISPOR : Onur – Tolga – Samet – Zafer – Emre (Dk.79 Aykan) Mehmet (Dk.87 Emirhan) – Yusuf – Barış – Yasin – Yakup ve Taha
GOLLER : Dk.19 Samet
ORTAKÖYSPOR : Vedat – M.Ersöz -İbrahim Üstün (Dk.61 Enes) Furkan – Çağrı – A.Berat – İbrahim Çakmak (Dk.86 Ademcan) – Koray – Sajad – Kaan (Dk.69 Kemal) – Ege
GOLLER : Dk. 68 Sajad – Dk. 90+3 Kemal
Silivri Temsilcisi Ortaköyspor, zorlu Subaşıspor deplasmanında Çanakca sahasında şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyete imza attı. Hafta içi çalışan ve öğrenci oyuncuların yanı sıra cezalı oyuncular nedeniyle iki takımda kadro sıkıntısı yaşadığı hafta içi maçı oldukça sıcak bir havada oynanırken oyu iki kez su molası ile durdu. Doksan dakikayı Çatalca ve Silivri’den gelen önemli isimler arasında Çatalca Eski Belediye Başkanı İsmail İP, Ortaköy Beldesi Eski Başkan Yardımcısı Mürsel KÖKSAL, Türkiye Futbol Adamları Genel Sekreteri Hüsamettin ÇELİK, Silivrispor Yöneticisi Uğur BABAYİĞİT, Değirmenköyspor Kulüp Başkanı İsmail GÜLTEKİN, Subaşıspor Kulüp Başkanı Kadir YILDIRIM ve Yönetim Kurulu arkadaşları, Ortaköyspor Kulüp Başkanı Aydın GÜZDEMİR ve Yönetim Kurulu arkadaşları ile çok sayıda futbolsever vardı. İlk yarı ev sahibi Subaşıspor daha üstün oynayan taraf olurken Samet’in 19.dakikadaki golüyle soyunma odasına bu moralle giden taraf oldu. İkinci yarı daha farklı bir Ortaköyspor sahada varken, kalesinde yıldızlaşan Onur, Ortaköyspor ataklarında güzel kurtarışlara imza attı. Doksan dakikada göze batan isimler Subaşıspor’da kaleci Onur, Emre, Mehmet ve Yusuf olurken, liderde İbrahim Çakmak, Koray, Sajad, Ege ve oyuna sonradan girip inanılmaz katkı sunan Kemal ve Ademcan oldu.
Maçın önemli dakikaları ve golleri
Dk.3 Yusuf’un ortası kaleci Vedat’ın ellerinde kaldı.
Dk.Koray’ın pasında defans araya girdi.
Dk.19 Samet’in direkten dönen topunu Emre ağlarla buluşturdu. (1-0)
Dk.32 İbrahim Çakmak’ın kafa topu üstten auta gitti.
İkinci daha derli toplu oynayan SİLİVRİ temsilcisi Ortaköyspor, kaleci Onur’u geçmekte zorlanırken, Sajad’ın takipçiliği ile kazandığı golle psikolojik üstünlüğü eline aldı.
Dk.68 Kornerden gelen topu uzaklaştıramayan Subaşıspor defansı arasına giren İran’lı Sajad skor denge getirdi ( 1 – 1 )
Dk.73 Subaşıspor tehlikeli atağını Furkan Çağrı ikilisi uzaklaştırdı.
Dk.79 Kemal’in doksana giden kafa topunu kaleci Onur aynı güzellikte kornere çeldi.
Dk.90+3 Maçın berabere bitmesi beklenirken oyuna sonradan giren gençlerin işbirliğinde gelişen atakta altın değerinde üç puan lider Ortaköyspor’un oldu. Ademcan’ın pasında Kemal maçın skorunu ilan etti ( 1 -2 )
Hakemin bitiş düdüğü ile saha bir anda karışırken sağ duyulu oyuncular ve yöneticiler araya girerek olayları büyümeden önlediler.
Haber ve FOTOĞRAFLAR Aydın DOĞAR

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.