enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ORTAKÖYSPOR’A SEJAD’TAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ ( 1 – 1 )

ORTAKÖYSPOR’A SEJAD’TAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ ( 1 – 1 )
23.05.2024
24
A+
A-

STAD : SİLİVRİ ORTAKÖY STADI
HAKEMLER : Muhsin YOLCU – Eren ÜNEL – Bahar KİP
ORTAKÖYSPOR : Vedat – Berat – Çağrı (Dk.69 Enes) – Serkan – Sejat – Bayram – Ronaldo – Koray (Dk.55 Furkan ) – İbrahim Ege – İbrahim Çakmak – Kaan (Dk.60 Kemal)
GOL : Dk.90 Sejat
YEŞİL ESENYURTSPOR : Mehmet – Yusuf – Mert – Erdem – Samet – Temel (Dk.77 Can) – Hicabi – Savaş – Ömer (Dk.69 Öner) – Adar (Dk.57 Rıfat) – Ahmet
GOL : Dk.27 Ahmet
ORTAKÖYSPOR’A SEJAD’TAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ ( 1 – 1 ) İkinci grup’ta maç eksiği ile zirvede olan temsilcimiz Ortaköyspor, hakeme rağmen bir puanı bir topu da direkte patlayan Sejad’ın füzesi ile aldı. Oldukça stresli doksan dakika zaman zaman dururken, alınan bir puan temsilcimizi zirvede tuttu. Hakem triosunun inanılmaz kötü yönetimi ile saha ve tribünler gerilirken, saha içinde futbolcuların ve yedek kulübelerinin karşı kaşıya gelmesi Jandarma ekiplerinin yerinde müdahelesi ile önlendi . Stres dolu karşılaşma birinci amatör kümenin adeta şifresi gibiydi. İlk yarı Ahmet’in golüne engel olamayan temsilcimiz lider Ortaköyspor’da kaleci Vedat net gol poziyonlarında başarılı kurtarışları ile takımını maçta tuttu. İkinci yarı gol için yüklenen, oyuncu değişiklikleri ile saha içinde oyun düzenini değiştiren Ortaköyspor, hakem kararları ile çılgına döndü. Ronaldo’ya yakın markaj uygulayan Yeşil Esenyurt, İbrahim Çakmak – Sejat – İbrahim Ege’nin bindirmeleri ile zor dakikalar yaşarken, kontra ataklarla net gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Lideri maçta ve zirvede tutan kaleci Vedat, doksanda hayat öpücüğü veren Sejat ve Yeşil Esenyurt kalecisi Mehmet maçın kader adamları oldular.
Maçın önemli dakikaları ve golleri ;
Dk.4 Savaş’ın mutlak gol pozisyonunu kaleci Vedat çift yumrukla uzaklaştırdı. Dk.9 Ronaldo’nun tehlikeli atağını Hicabi kesti. Dk.16 Ahmet’in kontrol edip köşeye vurduğu mutlak gole kaleci geçit vermedi. Dk.22 Temel2in ortası kalecinin ellerinde kaldı. Dk.27 Ahmet kafa ile takımını zorlu deplasmanda öne geçirdi. ( 0 – 1 ) Dk.44 Yeşil Esenyurtspor’un mutlak gol pozisyonunda kaleci Vedat geçit vermedi. İkinci kırk beş dakikaya hızlı başlayan Ortaköyspor gol yollarında aynı başarıyı gösteremezken maçın stresi ve hakemin ters kararları karşısında zor anlar yaşadı. Dk.56 İbrahim Çakmak’ın faulle durdurulmasına hakem devam dedi. Dk.67 Rıfat’ın defans arkasına pasını kaleci ceza alanına çıkarak uzaklaştırdı. Dk.73 Sejat adeta gol provası yaptı, ceza alanı dışından şutu üst direkte patladı. Dk.82 Ahmet kale önünde çok kötü vurdu. Dk.90 Her şey bitiyor derken, Sejat ceza alanı dışından gönderdiği füze ile ne maç ne şampiyonluk bitmedi dedi. ( 1 – 1 ) Hakemin bitiş düdüğü büyük sevinç yaşayan temsilcimiz soyunma odasında sevinç naraları atarak galibiyeti kutladı.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Aydın DOĞAR www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.