enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

”Özür Bekleyen Şahsımdır”

”Özür Bekleyen Şahsımdır”
25.08.2015
107
A+
A-
Bilir’in maç sonrası açıklamalarına cevap veren Bülent Gül şöyle dedi “Şampiyonluk yolunda mücadele ettiğimiz Selimpaşaspor ile geçen hafta Silivri’de oynadığımız maçta iki takım da inanılmaz mücadele etmiş ve beraberlikle sonuçlanan maçta avantajlı olan taraf Subaşıspor olmuştur. Bu mücadelede emeği geçen iki takımın futbolcularını gönülden kutlarım. Şahsıma yapılan haksız eleştirilere gelince; ben daha önce dediğim gibi  ‘İlk maçta biz sizi böyle mi ağırladık. Aynı tribünde yan yana maç seyrettik hiçbir tahrik ve hakaret olmadan. Maç sonunda soyunma odasına giderek misafire hürmeten az da olsa ikramımızı yaptık. Zaten örf ve adetlerimizde de bu böyle değil midir? Biz böyle bilir, böyle yaparız.
Akalan-Selimpaşa maçında tüm futbolseverlerle beraber maçı izledim. Herhangi bir olay olmamış, gayet güzel bir maç olmuştu. Beraberlikle sonuçlanan maçta sorumlu aranıyorsa bu ben değilim.
Bizim Silivri’deki Selimpaşa-Subaşı maçı bittikten sonra ben soyunma odasına giderken Nursal Hoca’nın futbolcumuz Sezgin’e saldırmasına ve küfür etmesine şahit oldum ve bunu kendisine yakıştıramadığımı söylediğim halde benimle de tartışmıştır. Bu bir hocaya yakışmaz tavırlardır. Tekin Hoca’nın kendisi ile konuşup özür dilediğini ifade ediyor. Aslında özür bekleyen şahsımdır. İyi hoca kazanmadığı  halde rakibi tebrik edendir. Büyüklük budur ve Tekin Hoca’nın yaptığı hal ve hareketler ile onunla çalışarak ne denli doğru bir karar verdiğimiz ortadadır.
Sayın Bilir; emeğe saygı düsturumuzdur. Bizi bilen böyle bilir. Doğrunun yanındayız, haksızlığın karşısındayız. Selimpaşaspor camiası ile hiçbir sorunumuz yoktur. Ne demiş Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’. Biz bu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Siz doğruları söylemeyerek kendinizi aklayamazsınız. Verdiğiniz demeç yaptığın ayıbı örtmez. Herkese hak ettiği değeri veririz.” diye konuştu.www.istanbulamator.com
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.