enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5295
EURO
34,8958
ALTIN
2.437,36
BIST
9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

S.Mimarsinan İstim Üstünde

S.Mimarsinan İstim Üstünde
11.03.2017
110
A+
A-

Amatör 2.Küme ekiplerinden Silivri Mimarsinanspor hafta sonunda Ambarlıspor’la deplasmanda oynayacağı maçın son çalışmasını Perşembe akşamı yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Silivri Mimarsinan Stadı’nda yapılan antrenmanda oyuncuların son derece istekli ve arzulu oldukları gözlenirken teknik direktör Ender Bozbay’ın da futbolcularından zirve yarışına ağırlıklarını koymak için 3 puan istediği belirtildi. Antrenmanı kulüp başkanı Mehmet Şirin Aksu da başından sonuna kadar takip etti.

AKSU: ŞAMPİYONLUK HEDEFİ KOYMADIK

Zorlu Ambarlı deplasmanı öncesi gazetemize bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Aksu, sezona şampiyonluk parolasıyla başlamadıklarını, gençleri kazanmak istediklerini söyledi.

Aksu “Genç bir kadroya sahibiz. Biz zaten hedef olarak şampiyonluk koymadık. Biz gençlerle birlikte iyi bir takım kurmak düşüncesi ile yola çıktık. O düşünce ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sadece bu senenin değil gelecek senelerin de takımını kurduk. Gençlerin sahaya çıkması da bizler için mutluluk. Pırıl pırıl gençlerle sahaya çıkmak zaten bizim için şampiyonluktur. Başarı ne kadar olursa ona razıyız.” dedi.

BOZBAY VE ÖNCÜ KARŞI KARŞIYA

Öte yandan hafta sonunda oynanacak olan Ambarlı- Silivri Mimarsinan maçı ilginç bir buluşmaya da tanıklık edecek. Daha önce Avcılar Belediyespor’da forma giyen iki eski oyuncu Ender Bozbay ile Erhan Öncü Avcılar Atatürk Stadı’ndaki zorlu maçta hoca olarak kozlarını paylaşacak. Bozbay ile Öncü arasındaki bu taktik savaşı da en az maç kadar büyük bir ilgi çekecek.

Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.