enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3397
EURO
35,1106
ALTIN
2.239,71
BIST
8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Gök Gürültülü
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Şahin: Çıkıp oyunumuzu oynarız

Şahin: Çıkıp oyunumuzu oynarız
13.10.2021
130
A+
A-

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin kuraların ardından çok net konuştu ve Bizim için rakibin isminin çok önemli değil, Silivrispor çok büyük bir camiadır, çıkıp oyunumuzu oynarız” dedi.

TFF BAL 7. Bölge 1. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor’da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin çarpıcı açıklamalara imza attı. Şahin yaptığı değerlendirmesinde; “Çekilen kuraları iyi veya kötü olarak değerlendiremem. Tüm takımlar bir şekilde hazırlanıyor tıpkı bizim hazırlandığımız gibi. Silivrispor çok büyük bir camiadır. Rakip kim olsa fark etmez. Biz çıkıp oyunumuzu oynayıp, sahada en iyisini yapmaya finali görmeyi amaçlıyoruz. Silivrispor bu guruptan çıkacak güçte bir takımdır” dedi.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.